Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Aki csak fejni tudott és azt...

Aki csak fejni tudott és azt adta a babának oda annak meddig volt teje?

Figyelt kérdés
Azzal ijesztgetnek,hogy így hamar elapad a tejci.De a kicsi nem mindig fogadja el a cicimet,így lefejem neki és odaadom.Többnyire csak éjjel szopizik szépen,egyébként üvölt és tombol,nem fogadja el a cickót.
2011. márc. 10. 17:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ne nyugodj bele, hogy nem fogadja el!! Azonnal fordulj szoptatási tanácsadóhoz!
2011. márc. 10. 17:28
 2/11 anonim ***** válasza:
Az enyém egy percet sem szopott,1.5 hónapot tudtam fejni utána semmi!!Pedig volt úgy,hogy 90 ml-t fejtem le külön-külön.
2011. márc. 10. 17:34
 3/11 anonim ***** válasza:
8 hónap
2011. márc. 10. 17:36
 4/11 anonim ***** válasza:

hát sajna nekem 6 hétig, mivel egyre kevesebb lett, mert nem termelődött annyi, mintha a baba teljesen kiszívta volna.

ne járj úgy mint én, csak úgy hozhatod helyre ha mellre rakod többször, ne add fel soha.r@hadtul megbántam, de én a fájdalmat nem tudtam elviselni, ezért szívtam le.a 2.-nál tuti nem így csinálom

sok sikert és kitartást

tarts ki mindenképp,ha éjjel szépen eszik nappal is fog

2011. márc. 10. 17:36
 5/11 anonim ***** válasza:

Édesanyám csak fejni tudott, 8 hónapig kaptam az anyatejet.

Egyébként, ha éjjel elfogadja, akkor egy idő után elfogadja nappal is, csak ki kell várni, hogy elég éhes legyen :)

2011. márc. 10. 17:58
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az a baj,hogy nehezen jön neki és ezt megunja,sírni kezd/nem kicsit/

Eleinte szopizott nappal is,de mindig csak 30ml-t szívott ki a többit nem tudta.Mára már annyira rájött,hogy a ciciből nem jön,hogy amikor a szájához ér már üvölt,nem kell neki.:(

Próbáltam én beindítani,előre kicsit lefejni,masszírozni de semmi.:(

2011. márc. 10. 18:48
 7/11 anonim ***** válasza:

Mintha csak én tettem volna fel a kérdést!!! Nálunk hasonló a helyzet, pedig mindent kipróbáltam, és szoptatási tanácsadóval is beszéltem. Most ott tartok, hogy két óránként fejek, és már el is tudtuk hagyni a tápszeres pótlást. Amíg szopizott, soha nem volt elégedetten jóllakott, hiába volt a mellemen egész délután. Ezt így csináltam egy hónapig, most pedig fejek és szoptatok is, így sokat éri inger a mellemet, és sok tej is ürül. Mondjuk szerencsém van, mert a két hónapos kisfiam elfogadja a cumit és a cicit is. Mivel több a tejem, szívesebben szopik, úgyhogy már csak a maradék lefejt tejet kapja üvegből este.

Lehet, hogy lepontoznak, de én nem bántam meg, hogy így tettem. Régen nem mertem fejni, mert mi lesz, ha ébred, és még ennyi se lesz... Így én is és ő is megnyugodtunk, a tejem is több lett, a tápszert sikerült kiiktatnunk, és újra szoptatok.

Szerintem az a lényeg, hogy nagyon sűrűn adj neki cicit, hogy ne jöjjön ki a gyakorlatból. És nagyon fontos, hogy legalább 2-3 óránként fejd is a tejet. Így ha majd több lesz, szívesebben fog szopizni.

2011. márc. 11. 09:45
 8/11 anonim ***** válasza:

Én nem tudtam szoptatni, mert annyira gyenge volt, hogy nem tudott szopizni. Így maradt a cumisüveg és a fejés is. Nem bánom.

Eleinte 3 óránként fejtem, alig jött valami, míg valaki azt nem tanácsolta, hogy ritkábban fejjek. Így is tettem, mondván ha lesz lesz, ha nem nem. És lett!

Először 4 óránként fejtem, már több jött le, mint előtte aztán 5, majd 6 és most 8 óránként fejek. Napi 3x. És egyre több van.

Próbáld ki, hagyd pihenni a melled, lehet, hogy neked is lassabban termelődik.

Én most járok 2,5 hónapnál.

2011. márc. 11. 11:41
 9/11 A kérdező kommentje:
Én is fejem 2 óránként és azóta több a tej is.Viszont nem elég ez a probléma,nekem csak az egyik ciciben van tej.Éjjel nagyon szépen szopizott most is,azzal nincs baj.Tegnap csak kétszer pótoltam neki,ma reggel az adagját is simán kiszívta.:)
2011. márc. 12. 08:10
 10/11 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni,hogy 7 hetesek vagyunk.
2011. márc. 12. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!