Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi baja van a nővérem védőnőjé...

Mi baja van a nővérem védőnőjének? Vagy mi csináljuk rosszul?

Figyelt kérdés

A nővérem babája négy hós az enyém kettő. A testvéremnek súlyos mandulagyulladása van, ami ráment már a légcsövére. Két hetes antibiotikumkúrán van. A férjem kint dolgozik külföldön, ezért nyugodtan odaköltöztem a nővéremhez, hogy "tejanyaságot" vállaljak. Nálam még könnyen változik a kereslet-kínálat, így nem is bánnám, ha több lenne a tejem, és nem kéne fejegetni.

A védőnő kijött házhoz, rá két napra, rendesen lecseszte a testvéremet, hogy miért nem megy el az anyatejleadóba (38fokos lázzal) igényelni, hisz azért sokat fizet az állam, vagy vesz inkább tápszert.

A tesóm meg fél, hogy cumizavaros lesz a babája. Fej rendesen, három hétről van szó.

Meg nekem is nekemjött, hogyha segíteni akarok, akkor fejjem és úgy adjam az unokaöcsémnek.

2011. márc. 8. 12:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Öööö,én a sógornőn babáját akartam volna szoptatni,csak nem szopott,így fejtem neki,és hivatalosan ment az egész,a védőnő intézte.(egy házban is laktunk akkor)

Az én babámat,meg a tesóm megszoptatta néha,mert ő vigyázott rá amíg mi a férjemmel orvosnál várakoztunk....:)

Nem is gondoltam még bele,hogy milyen elvetemültek vagyunk.:)

Tök jó,hogy ilyen jó tesók vagytok!!Lesz majd mit mesélni a gyerkőcöknek.:)

A védőnő,meg tényleg csak fúrni akar téged sztem.Elméletileg a tejleadó anyákat szűrni kell TBc-re,nemi betegségre,stb,stb...

De ha ti ezt egymásközt nem tartjátok fontosnak,akkor miért fáj neki??

2011. márc. 8. 13:10
 12/18 anonim ***** válasza:
a védőnő csak irigykedik... Tök jó, hogy tesókvagytok, egyszerre szültetek és még ezt is meg tudjátok oldani!! Én is megtenném!! (A védőnő hivatalosan nem bólinthat rá, de attól még elég szemét hogy lehordott). ha elfogadta a te cicid is, akkor miért-ne? (Jut eszembe, a nagymamám, aki orvosfeleség, a házban lakó másik doki gyerekét is szoptatta mert nekik meg nem volt tejük. szóval ez minimum 2 doki jóváhagyásával történt!!)
2011. márc. 8. 15:16
 13/18 anonim válasza:
100%
Azonnal ki kéne rúgni ezt a védőnőt. Ne foglalkozzatok vele. Meg nem is kell mindent tudnia. Én is inkább ráhagyok dolgokat az enyémre, ha nem értek vele egyet, egyszerűen nem úgy csinálom, amiről nem tud az nem fáj neki, meg nem is piszkálhat utána. Egyébként nagyon szép tőled, hogy így segítesz:)kitartást
2011. márc. 8. 15:25
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rendes vagy! A védőnővel pedig ne foglalkozzatok!! Egyértelmű, hogy én is így cselekednék a helyedben, és a hugom bébijét szívesen szopiztatnám. És szerintem sokkal jobb, hogy tudod, hogy a bébike a tesó tejcsijét kapja, nem pedig egy idegenét...
2011. márc. 8. 16:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Régen ez természeeetes volt. Most ez miért lenne baj 2011-ben? Nem normális a védőnő. Inkább tápszer mint az anyatej? Mégha a nagynéni(asszem az vagy:D)adja akkor is:) szóval neked adok igazat! Szoptasd ahogy jónak látod:)
2011. márc. 8. 18:14
 16/18 A kérdező kommentje:
Amikor mi intéztük a papírokat, akkor ő szopiztatta... Csak egy hó köztünk a korkülömbség, a babáink közt meg kettő. szerintem genetikailag még a tej is stimmel!
2011. márc. 8. 21:32
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Kapja be a védőnő!!! Nem kell vele foglalkozni!!! Szoptasd a picúrokat!!
2011. márc. 8. 21:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem a kérdéshez tartozik, de mit jelent, hogy 1 hó köztettel a korkülönbség?
2011. márc. 8. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!