Mi baja van a nővérem védőnőjének? Vagy mi csináljuk rosszul?
A nővérem babája négy hós az enyém kettő. A testvéremnek súlyos mandulagyulladása van, ami ráment már a légcsövére. Két hetes antibiotikumkúrán van. A férjem kint dolgozik külföldön, ezért nyugodtan odaköltöztem a nővéremhez, hogy "tejanyaságot" vállaljak. Nálam még könnyen változik a kereslet-kínálat, így nem is bánnám, ha több lenne a tejem, és nem kéne fejegetni.
A védőnő kijött házhoz, rá két napra, rendesen lecseszte a testvéremet, hogy miért nem megy el az anyatejleadóba (38fokos lázzal) igényelni, hisz azért sokat fizet az állam, vagy vesz inkább tápszert.
A tesóm meg fél, hogy cumizavaros lesz a babája. Fej rendesen, három hétről van szó.
Meg nekem is nekemjött, hogyha segíteni akarok, akkor fejjem és úgy adjam az unokaöcsémnek.
Öööö,én a sógornőn babáját akartam volna szoptatni,csak nem szopott,így fejtem neki,és hivatalosan ment az egész,a védőnő intézte.(egy házban is laktunk akkor)
Az én babámat,meg a tesóm megszoptatta néha,mert ő vigyázott rá amíg mi a férjemmel orvosnál várakoztunk....:)
Nem is gondoltam még bele,hogy milyen elvetemültek vagyunk.:)
Tök jó,hogy ilyen jó tesók vagytok!!Lesz majd mit mesélni a gyerkőcöknek.:)
A védőnő,meg tényleg csak fúrni akar téged sztem.Elméletileg a tejleadó anyákat szűrni kell TBc-re,nemi betegségre,stb,stb...
De ha ti ezt egymásközt nem tartjátok fontosnak,akkor miért fáj neki??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!