Hogyan csináljuk? Külföldre költözünk, az út kb.10 óra autóval.4,5 hónapos a babánk.
Sokat gondolkodunk a férjemmel, hogy mi legyen.
Induljunk este, fürdetés után és a kocsiban végigalussza az utat? (Egyébként végigalussza már a éjszakát, ritkán kel fel.) Így nem kel fel enni, nem kell megállnunk peluscsere miatt sem. De én aggódom amiatt, hogy ilyen sok időt töltene egyhuzamban a hordozóban.
Vagy induljunk reggel és napközben álljunk meg 2-3 óránként?
Akinek van tapasztalata ilyen hosszú utazással kapcsolatban, kérem, ossza meg velünk a tudományát! Véleményeket is szívesen fogadok.
ha egyébként is jól elvan az autóban, akkor nem lesz gond nappal se - az én fiam nagyon szeret autóban lenni, sokat utazunk, utaztunk vele
én éjszaka indulnék, valószínűleg át fogja aludni, ha felébred, megálltok, egyébként nem baj, ha egyhuzamban a hordozóban van - kivételes alkalom
Nem, sajnos, az nem megoldás, hogy mi repülünk...
A férjem cége fizeti a kiutat és vagy egyik, vagy másik megoldás kell.
De a repülő nem túl jó, mert a babának egy rakás cuccot kell vinni, csak 2 hónapig leszünk kinn és nem tudunk mindent repcsire tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!