SOS! Miért üvölt a babám evés közben?
Szájfertőzése biztos nincs, mert a játszócumit szívesen fogadja/forgatja, szereti. Csak evés közben adja elő ezt a "hisztit" ezért gondoltam arra, hogy valami a tejjel nem jó.
Eszembe jutott a reflux is, de nincsenek tipikus tüneteink. Nem hány, ritkán bukik, büfizni szokott, köhögni ritkán köhög, tüsszenteni is ritkán szokott.
Egyébként a mai nap folyamán aludni sem akart. 9 hetes, 250 perceket aludt, közben nyűglődött, de valahogy 20 percnél tovább nem ment ma neki. Még babakocsiban séta közben sem. De ez sztem csak a front vagy valamitől nyűgösebb egy kicsit.
Viszont az arcocskáján van piros kiütés, pontosabban az egész álla piroskás és keménykés. Doki látta, azt mondta, hogy elmúlik semmi komoly. Azóta már már a két könyökénél is kijöttek piros foltok, kemény és ki van száradva, nem tudom hova tenni. Nem hinném, hogy viszketne neki.
De az evés probléma jobban zavar... azt nem tudom hova tenni, de nem erőltetem neki. Eszik amennyit eszik, ma is megette már a mennyiségét a hisztik ellenére.
nem akkor csinálta, amikor menstruálni kezdtem. előtte már egy héttel visitott..... megváltozott az ize.
Vagy valami újat ettél amit eddig szoptatás alatt nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!