5 hetes babám nem nagyon akar szopizni. Nem nagyon hízott semmit az elmúlt 2 hétben. Noszogatom evés közben de 40-60 gr nem eszik többet akár mit csinálok vele. Mit tegyek? Tápszer cumisüveg nem nagyon szeretném de ha muszáj. Adjatok tanácsot!
Én ugyanígy jártam.2 hétig nemhogy 200grammot,hanem semmit nem hízott,egyszerűen nem akart enni,hol 60at,hol 40et,de max 70et evett.Tejem rengeteg van,mert lefejtem a napi 1 liter felesleget.Most már megjött egy kicsit az étvágya,90-100at eszik,7 hetes,elkezdett hízni is végre.Első fiam viszont óriási étvágyú volt,heti 500grammot hízott,3500grammal született és 6 hetesen már 6 kiló volt...Gondolhatod,hogy egy kicsit aggódtam,hogy ez a gyerkőcöm meg nem akar rendesen enni,de a védőnő azt mondta,van ilyen,ő egy kisétkű gyerek.
Úgyhogy szerintem kár lenne tápszerhez nyúlnod mielőtt meg nem bizonyosodsz róla,hogy tényleg nincs elég tejed vagy csak egyszerűen a gyerkőc nem kíván többet.Egyébként meg a 200grammal nincs semmi probléma,igaz hogy a minimum,de legalább hízott.
Pelusok tartalma, baba hangulata, általános állapota, bőre milyen?
A hízás önmagában SOSEM AD PONTOS KÉPET!!!....
sajnos az elhasznált pelus mennyisége is csökkent.a hangulata alapjában véve jó volt, elég sokat aludt de sajnos kicsit mg mindig sárga volt talán e miatt is.feladtam és egyik nap megmelegítettünk 50 ml anyatejet akkor előtte 20 ml szopizott és még bevágta az 50 ml meg még 15 ml tápszert.szegényke teljesen ki volt éhezve azóta rohamosan hízik és a sárgaság is elmúlt.biztos hogy nincs túl sok tejem sem, de lustácska is az biztos mert még én mindig tudok fejni egy egy szopi után 20-30 ml.
próbálom szaporítani lactoherb teával meg homeos bogyóval egy hete de még semmi változás és félek is hogy így marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!