Mért csinálja ezt szopi közben? Már evés közben görcsölne a pocakja?
Sajnos valószínűleg nem tudok segíteni, de nálunk is pont ez a helyzet. 1 hónaposak vagyun, 2 hete hasfájósak és kb 2 napja evés közben is fáj a pocak.
Homeopátiázunk evés előtt, utána aloe activatort iszunk, hordozókendőben altatom, fél órát próbálom büfiztetni, hiába... csak akkor jön ki a levegő, ha már alszik és elernyed, szegény úgy meg van feszülve.
Remélem, lesz valakinek vmi jó tippje mindkettőnk számára. Kitartást kívánok nektek!
Nem lehet, hogy nehezebben jut hozzá? Mennyiség nem változott a cicidben?
Vagy nem lehet, hogy esetleg újra megjött? Nálunk a szopinál akkor volt gond. Illetve előtte 1-2 nappal. Megváltozott a tej íze.
Vagy esetleg elkezdtél enni/inni kicsit másképpen? Azt is érezheti.
Szülés óta még nem jött meg.
Picit szopizik,úgy 5 percet intenzíven és utána kezd a sírásba.Eddig 40percig,sőt akár 1 órán át is evett.
Ma megpróbáltam lefejni szopi után és csak 10ml sikerült :(Nem tudom mennyit evett előtte,de lehet akkor tényleg kevés már neki vagy nehezebben jön.
Az étkezésekre nagyon figyelek,semmi olyat nem ettem ami zavarhatná.
A hasfájásra mi már mindent kipróbáltunk.Sajnos semmi nem segített és úgy döntöttem nem tömöm most már feleslegesen a kicsit minden féle szerrel.A gyerekorvos is azt mondta,hogy felesleges ezt csak kinőni tudja.
Úgy sajnáljuk szegénykémet,ilyen kicsi és ennyit szenved :(
Kedves Kérdező!
Velünk is ugyanez történt, amikor a babám 3 hónapos lett. Addig cicizett akár 1 órán keresztül is, majd egy nap 10 perc után iszonyú üvöltés! Azt hittem én is,hogy a hasa fáj! Elringattam,elaludt...Ez ment pár napig, amikor vettem egy mérleget, és láttam hogy szinte alig evett:S Azonnal tápszert kapott, és rögtön el is múlt a sírás... Fejéssel nekem sem jött több, mint 20ml... Szerintem te is mérd meg mennyit eszik a babód,és ha keveset, lehet szükséges lesz nektek is a pótlás. De ne keseredj el! Nekem soksok fejéssel ismét megnőtt a tej mennyisége! A lényeg,hogy minél előbb megoldódjon a gond...
Igen ma reggel sajnos rádöbbentem,hogy már kevés neki ami a ciciben van. :(Még 30ml bevert mellé.
Az első válaszolónak pedig azt üzenem,hogy próbálja ki a megy mag párnát a pocira.Éjjel annyira fájt a pocakja,hogy az eddig összegyűjtött megy magokból gyorsan csináltam egy kicsike párnát.Felmelegítettem vasalóval és a pocakjára tettem.Használt neki,szépen elaludt utána.
Abbahagyni szerintem nem érdemes a szopiztatást,de az sem jó ha üvölt a pici órákig mert éhezik.Mindenkitől csak azt hallani,hogy szoptass és szinte beleégetik a mamákba,hogy (rossz)anya,ha mégsem sikerül...A kicsi lányomat 3 hós koráig szoptattam és előtte 1 hónapig hagytam sírni, nem akartam tápszert adni neki,mert akkor mit mondanak...sírt a baba sírtam én is,jötta tápszer.. és pár óra múlva lett egy boldog kacagós babám.!!!
Ezzel azt szeretném érzékeltetni,hogy,ha úgy érzed kevés a tejcsi ne kínozd magatokat,de ne is add fel csak úgy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!