Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ihatok sima teát, ha szoptatok...

Ihatok sima teát, ha szoptatok? Ha igen, akkor mennyit? 3 hetes a kislányom.

Figyelt kérdés
2009. febr. 17. 11:14
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
Sztem napi 2-3 deci simán belefér, csak ne egyszerre idd meg, mert a tein a tejbe is bekerül, ugyanúgy, ahogy a koffein is.
2009. febr. 17. 11:37
 2/7 A kérdező kommentje:
A reggelihez megittam egy bögrével, akkor most baj lesz? Azóta még nem szopiztattam és most le is fejtem a tejcsit. Kb. 1 óra múlva kell szopiztatnom.
2009. febr. 17. 12:02
 3/7 anonim ***** válasza:
45%

Szia! Csináld hígabbra a teát! Mondjuk úgy, hogy 1 liter vízbe csak 1-2 filtert teszel és nem áztatod sokáig, csak éppen megmártogatod benne. Így nem lesz erős, de az íze ugyanúgy érzik, tehát nem olyan, mintha vizet innál. Én így csinálom.

10 hónapja szoptató anyuka

2009. febr. 17. 13:05
 4/7 anonim ***** válasza:
45%
Semmi baja nem lesz a babának, hidd el. Néha én is megkívánom a gyümölcsteát, és akkor kb. másfél l vízbe főzöm ki a filtert, úgy nagyon gyenge lesz. Ha sokan kólát isznak, akkor teát miért ne lehetne? Sokszor én is vágyom másra, mint a szoptatós teák, olyankor főzök gyümölcsöset. Mindhárom gyereknél így tettem.
2009. febr. 17. 13:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kb. másfél liter vízbe teszek 1 filtert. Akkor az gyenge teának számít ugye??
2009. febr. 17. 14:07
 6/7 anonim ***** válasza:
45%
Igen, gyenge lesz a tea úgy. Csak 1 tapasztalat: nálam a Pickwick gyümi tea csomót csinált a mellemben...
2009. febr. 17. 14:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Én is azt iszom, a citromosat. Remélem nem lesz gond.
2009. febr. 17. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!