Szerintetek mit csináljak? A kislányom 3 hónapos. Több mint egy hónapja nem szoptatok, és most hirtelen megint lett tejem?
Terhességem előtt agyalapi mirigy jóindulatú daganatom volt, a magas prolaktin szint hatására már akkor is csöpögött a tejcsi, és gyógyszert szedtem, így lettem terhes. Kislányom nem szopizott születése pillanatától, így a lefejt tejet adtam neki. Ez közel két hónapos koráig ment is, aztán elapadt a tejem. Az orvos azt tanácsolta, hogy egyenlőre ne foglalkozzunk a daganattal hiszen még az is lehet, hogy a terhesség alatt magától elmúlt. És most ismét csöpög a tejem, csak most jobban mint első esetben, valószínűleg ez még a "szoptatás" hatására.
Mit csináljak? Merjem adni neki? Hiszen ez a tejcsi nem "az" a tejcsi? Mindenképp elmegyek dokihoz. Csak azt nem tudom, hogy fejjem e, hogy belövelljen ismét? Vagy fölösleges lenne, mert ez már nem normális?
Segítsetek!
jelenleg semmilyen gyógyszert nem szedek, és nem is szedtem amióta teherbe estem.
Köszönöm a gyors választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!