Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Annyi mindent föltalálnak...

Annyi mindent föltalálnak már, akkor tejbeinditót és szaporitót ami igazán hatásos miért nem? Nem látnak benne üzletet?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 14:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

3-dik valaszado vagyok. Itt sem adjak konnyem de engem annyira megviselt, hogy keves a tejem, hogy inkabb kiirta szegeny doki, minthogy depis legyek. 8 hetes volt a kisfiam es mar potoltam neki tapszerrel mert nem volt eleg a tejem. Bele voltam betegedve es a doki felirta. eloszor 10 ml-et kellett szednem utanna meg 20ml-et (ha jol emlekszem 3-szor egy nap). 3-4 het kellett amig meghozta a hatast. Mikor mar nagyon sok tejem lett, hogy fejnem is kellett mert a melleim nem birtak akkor visszalltam a 10ml-re. Ezt meg 1 honapig szedtem es utanna meg 2 honapig szoptattam aztan elkezdett ismet csokkeni a tejem de mar nem bantam mert rengeteg volt fagyasztva is. Igy este meg reggel szopizott a kisfiam aztan utanna hasznaltam reggel meg este a fagyasztott tejet majdnem 3 honapon at mert napkozben mar evett gyumit, fozeleket.

Egyebkent, hogy oszinte legyek kerdezo, en nagyon megbantam, hogy ezen stresszeltem mert rajottem, a sajat hibambol, hogy a baba ha megno nem az fog szamitani, hogy mennyi anyatejet es mennyi tapszert kapott hanem az, hogy mennyit foglalkoztam vele, ottvoltam/vagyok neki amikor szuksege van ram.

2011. febr. 21. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!