A tejapasztó homeós bogyó mennyire hatásos? Mennyi idő alatt apad el a tejem? Nem fog begyulladni?
Mivel hatóanyag nincs benne, annyi idő alatt fogsz elapadni, mintha nem szednéd.
Ha nélküle is begyulladna akkor vele is.
Ha nem, nem.
Ártani csak a pénztárcádnak és a gondolkodásmódodnak fog.
Miért hagyod hogy a homeomaffia téged is behálózzon, hülyének nézzen? Ez olyan megalázó.
15-ös nem apaszt, hanem megtartja a már meglévő mennyiséget.
A 30-as apaszt!
Mindkét gyerekem szoptatása utána ezzel apasztottam a tejemet, és nem gyulladt be, szépen elapadt mindkétszer gond nélkül!
A 15-öst ne szedd be. Gratulálok a patikusnak.
A nagyobb hatóanyagtartalmú (itt a 30-as) az, ami ténylegesen apaszthat.
Illetve mintha úgy olvastam volna, hogy esetleg a kisebb is, ha túl nagy dózist veszel be, mert akkor ellentétesen hat.. de ez nekem inkább úgy logikus, hogy akkor vagy semmi, vagy épp nagyon megnyomja a tejed. Meghát minek kísérletezni, ha van direkt megoldás az apasztóssal? :)
Gratulálok annak, aki szerint a homeopátia hülyeség. :( Valószínűleg nem próbálta, de azért nagyon tudja. Vagy igen, de nem volt hatásos és ezért már anblokk gagyi is. Micsoda logika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!