Avamys orrspray hatásos?
Egy hete használom, az allergológus ajánlotta. Mellette én még szedem az Aeriust is.
Erre azt mondta a doki, hogy nem kell szemcsepp, és tényleg! Úgyhogy nekem eddig pozitív a tapasztalatom, de szerintem még nem tombol annyira a parlagfűszezon, még két hetet várnék a nagy dícsérettel.
Igen, eleinte 2-2 fújás.
Egyébként nekem 24 órára picit kevésnek tűnik, még nem vészes, de egy picikét viszket a szemem. Épp azon gondolkodtam, hogy lehet-e napi 2* 1-1 fújás....
Reggelente jobban viszket a szemem, befújok és tényleg elmúlik. Ez nekem nagyon nem mindegy, mert kontaktlencsét hordok.
Azt viszont nem tudtam hogy emellé nem kell a gyógyszer, most felmerült bennem, hogy leálljak-e vele próbaképp.
Én is csak belekukkantottam, mert a nagyobb lányom is kezd tüsszögni, bár neki nem olyan erősek a tünetei, és azt akartam tudni, hogy kaphat-e. Akkor láttam, hogy a kezdő adagnak 2-2 van írva, utána 1-1.
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz pár nap múlva, elég-e naponta egyszer fújni. Nekem kevésnek tűnik... persze kérdés, hogy mekkora baj, ha naponta 2* fújok belőle.
Hajaj, akkor meggondolom....
De egyenlőre örülök, hogy a szemcseppet megúsztam eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!