Avamys orrspray hatásos?
A férjem használta, napi egy fújással és neki remekül használt. (neki poratka allergiája van, és rettentően tüsszög, meg bedugul az orra). Most elfogyott, és azóta ismét tüsszög, úgyhogy megint irat fel, és megint jobb lesz.
Jobb, mint a gyógyszer szerintem
Kb. 15 éve vagyok nagyon durván allergiás+asztmás nyaranta.
Idén próbáltam előszőr az Avamyst, kb. egy hete írta fel orvos nekem.
Szinte teljesen tünetmentes lettem.
Neked gyógyszerész ajánlotta? Ezek szerint vény nélkül is lehet kapni?
Én vagyok az, aki az első oldalon írogatott:
Taknyolás semmi, de a szemem tegnap óta iszonyatosan viszket. Eddig segített a spray a szememre is, de most nem érzem. Úgyhogy félsiker, mert legalább tudok aludni, régebben úgy folyt az orrom, hogy bedugult mind a kettő, se kifújni sem tudtam, se levegőt venni, de ha nyeltem, addig a bedugult orrom miatt azt se tudtam rendesen. Szóval teljesen elégedetlen nem vagyok, így még kezelhetőbb mint bármely előző évben.
Viszont a barátnőm tesója akart venni, és neki nem adtak a patikában recept nélkül.
A szemeim pár napja nekem is rettenetesen elkezdtek viszketni, égnek, vörösek... Szerintem nőtt a pollenkoncentráció.
Ma, amikor kint voltam, folyamatosan tüsszögtem, és fújkodtam az orrom, egyik zsepi a másik után.
Viszont: ami nekem eddig minden allergiás időszakban megkeserítette az életemet, az a szájpadlásom és garatom elviselhetetlen viszketése, égése volt. Most, hogy az Avamyst használom, semmi ilyesmit nem tapasztalok, és az orrom is csak nagyon ritkán, és olyankor is csak egy-két órára dudul be, sőt, mindig csak az egyik orrlyukam.
És mivel egész nap tudok az orromon keresztül lélegezni, egyelőre még nem ment le az allergia a tüdőmre, kop-kop-kop. Pedig ilyenkorra, augusztus végére már brutálisan asztmás szoktam lenni. Szerintem azért, mert eddig mindig a számon voltam kénytelen levegőhöz jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!