Lázas vagyok, torokgyulladásom van. A doki azt mondta ne szoptassak! A babám viszont nem fogadja el a tápszert! Most mit csináljak? Egy szem demalgont vettem be, mert ezt írta fel. Egyébként 6 hós múlt.
Szerintem szoptathatsz!
A gyógyszer miatt nem szoptathatsz?
Mert a betegség nem akadály!! Sőt, az ellenanyagok így jutnak át, a szopi során!
Hivd fel a gyerekorvost és kérdezz rá szerintem!
A vírus nem megy át a baba szervezetébe szerintem. Én legalábbis a három gyerek szoptatása alatt nem vettem észre, pedig volt, hogy én is betegen szoptattam. Gyógyszereket nem szedtem, hanem hársfateáztam, mézet ettem, borogattam a torkomat. Szoptattam lázasan is.
Persze nem hagytam, hogy 39 fölé menjen a hőm.
Hát ez érdekes...
Én úgy tudom,hogy a vírusok nem jutnak át,hanem az általad termelt antitestek kerülnek át,így kevesebb eséllyel fogja elkapni a betegséget.Aztán lehet,hogy nem jól tudom.
Nyugodtan szoptass!
a háziorvosok semmit sem tudnak, ha a szoptatásról van szó, engem is egyszer majdnem csőbe húztak, aztán megkérdzetem egy gyerekorvost, pont mást mondott.
Amúgy most nekem is fáj torkom, de sose szedek rá semmit, pár nap és elmúlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!