Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A múlt hónapban egy szem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A múlt hónapban egy szem fogamzásgátlót nem tudtam bevenni, és a következő levelet nem 7 nap szünet hanem 8 nap szünet után kezdtem szedni. Ha a párommal együtt vagyok elég így is a tabi v kell óvszer is?

Figyelt kérdés
2008. okt. 29. 21:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Sosem lehetsz elég óvatos, ezért inkább használjatok óvszert is, és majd csak a következő levélnél lesz elég a tabi.
2008. okt. 29. 22:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Biztos h elég,az elsőnek ne higyj!Azért van benne 21 db h biztos legyena dolog,szal ne ijedj meg semmi baj nem lesz.De ha nagyon félsz akkor gumi is legyen.
2008. okt. 29. 22:20
 3/4 anonim ***** válasza:
2. válaszoló, nem azért van benne 21 szem, hogyha kihagyod, ugy is vedjen. Rajta van a tájékoztatón, hogzy mi van, ha 1 syzemet elfelejtettél. Én 1szer hasmenés miatt vettem be 2őt egy nap és nekem a dokim azt javasolta hogy 7 napig máshogy is védekezzek.
2008. okt. 29. 23:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek az első válaszolóval, ebben a hónapban védekezzetek másképp, mert így megbízhatatlan a fogamzásgátló hatás. Legalábbis én ezt tenném.
2008. okt. 30. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!