Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mult havi ciklusban szedtem 5...

Mult havi ciklusban szedtem 5 szem clostit, most ebben a ciklusban szintén 5 szem clostit, csak most peteérés után még kell szednem 10 napig az utrogestan-t, meg folsavat, meg b6 vitamint. Így nagyobb esélyem van a babára?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Lécci segitsen a véleményével az, aki így esett teherbe..:1 éve probálkozunk babával,eddig sikertelenül:( .Mult havi ciklusban szedtem 5 szem clostit, most ebben a ciklusban szintén 5 szem clostit,csak most peteérés után még kell szednem 10 napig az utrogestan-t,meg folsavat, meg b6 vitamint.(ezeket folyamatosan, minden nap)Szerintetek ez segithet, hogy legyen már végre bébi?Most még van 8 napom mensiig, amit nagyon nem várok.Köszi a válaszokat!Puszi
2008. márc. 10. 15:19
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
a sogorn´öm 2x egy évet várt és most 2 szép gyereke van, semmit nem csinált, azt mondta felsleges bármilyen gyógyszert akarmit is tenni, nem hömérözött, nem vizsgálta magát. néha elmentek gyógyfürdöbe aztán jött a gyerek. nem görcsölt hogy miért nem esett teherbe, nem kényszerítette a tesómat a sexre akkor csinálták amikor akarták. és meglett a gyerek, így amondó vagyok felesleges stresselni.
2008. márc. 10. 15:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az Utrogestan azért is jó, mert ha megfoganna a babó segíti a hormonpótlást, hogy ne legyen vetélés, könnyebben megfoganjon a baba. A másik, valóban nem szabad görcsölni rajta.Próbáld ki,hogy szex után felpárnázod a csípőd.És lazíts!Sikerülni fog.
2008. márc. 10. 15:37
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi nektek a választ!Én sajna eléggé rá vagyok izgulva a babára, ezért hőmérőzök,figyelem magam,szex után akár már fejre is állok:))))De azért nem betegesen akarom!!!!Csak már nagyon jo lenne, ha jönne:)
2008. márc. 10. 15:44
 4/5 anonim ***** válasza:
én azt mondom, hgy akkor szeressétek egymást, amikor úgy érzitek, hogy most jó lenne, és ne akkor amikor pé. van. és ne görcsölj, és ne agyalj rajta annyit, ha egy kicsit nem vizsgálgatnád magadat, akkor hamarabb összejönne.
2008. márc. 10. 15:49
 5/5 anonim ***** válasza:

A gyógyszerek segítik a beágyazódást.

De én azt javaslom, hogy ne akard annyira, feletkezz meg róla, és jobban össze fog jönni.

nekem 7 évig mondták, hogy nem lehet babám, eszembe sem jutott, és 3 hónap alatt-a legnagyobb meglepetésemre terhes lettem.

Lazíts, éld az életed, szeretkezz akkor, amikor jól esik, ne mikor a hőmérő mondja.)

2008. márc. 10. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!