Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Honnan tudom, hogy elapadt-e...

Honnan tudom, hogy elapadt-e már a tejem?

Figyelt kérdés
Kislányom elmúlt egy éves, és már nem hajlandó cicizni. Egy ideig még fejtem neki, most hagytam abba a fejést is. Néha kicsit szúr a mellem, nagyon apró csomót/csomókat is érzek benne, de nem gyulladt be. Ez normális ilyenkor? Mikor van baj, s honnan tudom, ha már elapadt? Hasonló helyzetben levő Anyukák tapasztalatait várom!
2011. jan. 31. 12:16
 1/3 anonim ***** válasza:

fejd le még egszer, valószínű pang benne 20-30 ml.

utána már nem kell.

nekem amikor elapadt, olyan 2-3 nap múlva kicsit bedurrant. rátettem a lányomat a cicimre, és kb 1-1 perc alatt kiürítette. azóta (2 hónapja) egyszer sem termelődött tej.

Kipróbáltam, újra megpróbáltam megszoptatni a babát, de nem jött semmi sem :(

2011. jan. 31. 14:52
 2/3 A kérdező kommentje:
2napja fejtem, most 110 ml jött le az egyik mellemből...
2011. jan. 31. 20:21
 3/3 xStefix ***** válasza:

Ha ennyi van még, akkor inkább fejj mindig egyre kevesebbet, úgy várhatóan el fog apadni.

Nem biztos, hogy be fogsz gyulladni, ha nem fejed, de én nem kísérleteznék inkább. Ha egyre ritkábban egyre kevesebbet szívsz ki, csökkeni fog.

2011. febr. 1. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!