Ritmóka kérdése:
Nekem már több mint 1 hónapja teljesen elapadt a tejem, de ha megnyomom még egy szerencsétlen kis csepp mindig megjelenik. Vissza lehet még hozni ilyenkor?
Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 12:10
1/2 anonim válasza:
Elvileg azt mondják bármikor visszalehet hozni, de én ebben speciel nem hiszek. Mennyi idős a babád? Érdemes egyáltalán ezzel kínlódni, főleg ha már egy hónapja nem anyatejes. Lehet már nem is szopizna. Nekem alig volt tejem az első babámnál. Fejnoi nem tudtam, semmi nem jött. 3 hónaposan fejztük be a szoptatást, mert azt mondtam hogy ez már szenvedés, mindkettőnknek. Addig is csak kiegészítéssel volt elég. Még 1,5 évvel utána is jött 1-1 csepp. Nekem akkor hormonvizsgálatot javasolt a doki, mert lehet ilyen jellegű probléma miatt is.
2/2 A kérdező kommentje:
Mindjárt 5 hónapos és 3,5 hónapos koráig szopizott, de ő is pótlással.. lehet, hogy tényleg semmi értelme, csak gondoltam hátha csoda történik..:)Köszi a választ!
2011. jan. 28. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!