Elapadt a tejem magas lázzal járó betegség és kórház miatt. Pangó tejem viszont van, mit tegyek, hogy ne gyulladjon be a mellem?
Nem tudom, ez a 40 napos idő mennyire korrekt szakmailag. Szerintem inkább amolyan népi megfigyelés.
Olyanok is tudnak időnként szoptatni, akik még sosem szültek..!
Szóval, ha később folytatni szeretnéd, én is arra bíztatlak, hogy fejj folyamatosan.
A 40 napos időt laktációs szaktanácsadók állapították meg! (www.lll.hu)
Nem népi hiedelem,de tényleg hihetetlennek tűnik és mégis igaz!Én találkoztam olyan anyával is aki az örökbefogadott babáját is képes volt szoptatni,persze nem 3 nap alatt mint ahogy a szülés utáni tejbelövellést is maximalizálják!Hosszabb stimuláció szukséges,de nem lehetetlen!!!!!És ő sem szült soha!Csak kitartó volt olyan érzéseket keltett benne a baba!Mármint nagyon erős anyai érzéseket!
Ezzel nem azt akarom mondani hogy akinek tápszeres a babája az nem jó anya, ne értsetek félre! :)
Előző nem is értem hogy ehhez mi közöd van ?
Kérdező ,a nőgyógyász ír fel egy gyógyszert ami elapasztja a tejet !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!