Elapadt a tejem magas lázzal járó betegség és kórház miatt. Pangó tejem viszont van, mit tegyek, hogy ne gyulladjon be a mellem?
Figyelt kérdés
A két mellemből max. 50 ml-t tudok fejni együtt, de inkább a 10 ml a jellemző. Ettől még begyulladhat? (szoptatni így se tudok, mert gyógyszert szedek :-()2010. okt. 3. 16:56
11/15 anonim válasza:
igen, egyszerűen ne fejj és gond nélkül elapad. velem is így volt. mikor huzamos ideig már csak 10-20-akat fejtem akkor egyszerűen abbahagytam és nem gyulladt be, nem volt semmi gond.
12/15 anonim válasza:
Szia,Több kérdésem is lenne a leszoktatásról,és te aki már túl vagy rajta hátha tudnál segíteni.Hogy fogadta el a babád a cumisüveget?Sajnos nekem is gyógyszert kellene szednem egészségügyi okokból,de nem fogadja el a cumisüveget:(Próbáltam pohárból,kiskanállal,katasztrófa.Már nem tudom hogy próbálkozhatnék,pedig muszáj,mert nagyon rosszul vagyok.Segíts kérlek,ha tudsz.Köszönöm
13/15 anonim válasza:
És még annyit,hogy ha egyszer nem szopik egy nap,akkor szinte szétdurrannak a melleim,annyi tejem van és állítólag azért nem fogadja el a cumisüveget mert érzi a tejet.De így sosem fogom leválasztani.Az idő meg szorít.
14/15 anonim válasza:
Itt többen annyira mázlisták vagytok, hogy tudtok szoptatni!
Ilyen kevés tejtöl nem fog begyulladni a melled ne aggódj!
A 40 napot én is cáfolom. 2 hétig tudtam csak szoptatni, aztán már csak 10 jött a két mellemböl, utána annyi sem:( hiába fejtem, ittam a laktoherb teát, villámgyorsan elapadt. Egy cseppet sem tudtam kipréselni belöle. Babám 1 hónapos, azóta beletörödtem, hogy tápis:(
22/L
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem szeretnék a betegségemről írni, lényeg hogy egyáltalán semmit nem szedhetek orvosi engedély nélkül, így az apasztó szert sem. Nem volt gond a cumisüveg elfogadásával, Avent-et használunk, és teljesen jól működik. Kicsit "bénázott" az elején, mert nyilván más, mint a cici, de nagyon hamar belejött, mert az Avent nagyon jó és nagyon hasonlít a mellre. A táppal kapcsolatban amúgy nincsenek annyira rossz tapasztalataim, a babám szereti ugyanúgy, mint a tejemet szerette. Persze tudom, hogy sokkal jobb lenne szoptatni. De komolyan, a környezetemben SENKI nincs, aki tudna szoptatni, valamilyen okból mindenki kénytelen tápszert használni :-( Aki szoptat, az szerencsés!
2010. okt. 6. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!