Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A babám elválasztja magát?

A babám elválasztja magát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

5 hós a kicsim. Eddig gyönyörűen szopott, kizárólag anyatejen élt. jó egy hete alig eszik egy szoptatás alatt egy keveset, kb 4-5 percig, aztán abbahagyja, és kész, vége is a szopinak. Ennek az lett az eredménye, hogy lelaposodott a mellem, ami eddig duzzadt a tejtől, és úgy érzem, alig van benne valami. Egyelőre nem követeli a kaját, szóval elvan a mennyiséggel, de nekem akkor is nagyon rosszul esik, miért szopik ilyen keveset. És pluszban éjjel háromszor kér enni, eddig csak egyszer keltünk.

2011. jan. 27. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez változhat. Újra visszatérhet a régi étvágya és a tejmennyiség is. (Főleg ha este is szopizik)

Valami talán megzavarta. Például a fogzás...

Arra azért nem gondolnék, hogy 5 hósan elválasztotta magát...

2011. jan. 27. 18:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nekünk az első pillanattól max 5 percig tartott egy szopi (habár csak nyelnie kellet).

Ilyenkor mindig fejd ki belőle a maradékot és nem lesz kevesebb a tejed. Egyébként egy idő után már nekem se duzzadt,de a kívánt mennyiség kijött belőle.

2011. jan. 27. 18:17
 3/5 A kérdező kommentje:
A fogkezdeményeit látom az ínyénél, de amiatt ennyire elment volna az étvágya? Már fejnem kellett volna egy héttel ezelőtt is, de csak ma kezdtem el. Nagyon le vagyok törve.
2011. jan. 27. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:
nállunk ugyan ez a helyzet, már én is kivagyok! Nappal keveset eszik viszont éjjel si felkel amit eddig nem csinált. Már hulla fáradt vagyok és ideges is mert aggódom érte. Valaki írta hogy ilyenkor nappal már nem érdekes nekik az evés és ezért este pótolnak. Lehet benne valami!Kitartás!Fel a fejjel!
2011. jan. 28. 12:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, éjjel eddig ritkán kelt, általában egyszer, most pedig... Mindegy, most elkezdtem fejni, ma már kicsit több is a tejcsim. Ha nem is eszi meg, de ne apadjon el, mert az nagyon rosszul esne, még olyan jó lenne szoptatni. De igyekszem jól hozzáállni, mert az a fontos hogy egyébként jól érezze magát a kisasszony. :)
2011. jan. 28. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!