Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miréna spiráltól lehet, hogy...

Miréna spiráltól lehet, hogy elválasztja magát a babám?

Figyelt kérdés
Állítólag lehet szoptatás alatt használni, de mégis azt olvastam, hogy lehet, hogy leszokik tőle. Van ilyen jellegű tapasztalatotok?
2011. jún. 25. 22:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is ezt szeretném használni, de csak a szopi után tetetem fel, mert ugyanettől félek. Nekem a szoptatás fontosabb, pár hónapig lehet gumit is használni.
2011. jún. 25. 22:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Az én babám már 16 hónapos. A férjem szeretné is, ha elválasztaná magát, én még nem annyira. Szóval talán nem olyan nagy tragédia, de azért jó lenne tudni. Amúgy is vannak félelmeim, hogy nem lesz-e valami káros mellékhatása.
2011. jún. 25. 22:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Elmeletileg nincs ilyen mellekhatasa.
2011. jún. 26. 00:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia!Szülés után 3 hónappal tetettem fel a Mirenát(IMÁDOM!!!!),7 hónapig szopizott a babám rendületlenül,és még tovább is folytatta volna,de sajnos egyéb más okok miatt le kellett választanom!!!!Szóval az én tapasztalatom,hogy nem befolyásolja a szoptatást a Mirena.De a férjednek is igaza van valahol,mivel a babád már nagy,még ha leválasztja magát akkor sem történik nagy tragédia.De szerintem nem fogja....
2011. jún. 26. 08:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

16 hónapos baba mellett én se vacilálnék. Ha abbahagyja hát abbahagyja, már igazán nem tragédia. De nem is biztos, hogy észreveszi.

2011. jún. 26. 08:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Bocsi az offért:

Milyen ez a Miréna spirál? Nekünk eddig csak a gumi jött be, illetve azt próbáltuk, a gyógyszert nem tudom szedni, mert össze-vissza vérzek. De most, hogy meglesz a második baba, valamit ki kéne találni,mert többet nem szeretnénk.

Ez biztonságos? doki teszi fel? Vagy hogy működik?

Köszi!

2011. jún. 26. 08:37
 7/8 anonim ***** válasza:

A Mirenás vagyok.Igen doki teszi fel,45 ezer forint körül van és 5 évig tuti jó.vagyis 5 évig bocsájtja ki a hormont,5 év után sima spirálként funkcionál.De én 5 év után cseréltetni fogom.Egy nagyon fontos dolog,hogy az elején nagy türelem kell hozzá,mert én pl.12 hétig pecsételtem tőle.Viszont utána beállt és a mensim 1-2 nap és tisztasági betét elég.

Itt bővebben olvashatsz róla,de bármi kérdés van szivesen válaszolok,ha tudok....

[link]

2011. jún. 26. 09:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Köszi szépen! elolvasom majd amit linkeltél, és aztán lehet, hogy majd még kérdezek! :)
2011. jún. 26. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!