9,5 hónaposan elválasztja magát?
Sziasztok!
A kislányom most 9.5 hónapos, születése óta anyatejes baba, persze 6 hósan elkezdtük szépen a hozzátáplálást, és 3 héttel ezelőttig 3szor szopizott még, reggel,délben ,este.
A múlt héten kórhzába kerültünk sajnos 3 napra, ott még szépen szopizott és mióta hazajöttünk nem hajlandó egyáltalán.Sajnos most tápszert kell neki adnom, a cicim fáj,és lelkileg megvisel.Elválasztás vagy trauma lehet neki?Nem akar már egyáltalán cicizni 4 napja:( Van még mi tenni? Szomorú vagyok:(
Lehet, hogy csak sztrájk. Még megpróbálhatod(ha akarod) visszaszoktatni mellre. Nem biztos, hogy egyszerű, de megéri. Keress szoptatási tanácsadót, sokat tudnak segíteni.
Szoptatási tanácsadók azt mondják 1 év alatti gyermek ritkán választja el magát,főleg nem egyik napról a másikra.Valószinű sztrájkról van szó.Addig is fejjél ne csökkenjen le a tejed és kérjél segitséget,biztos meg lehet oldani ezt a szopis gondot.
Én itt szoktam segitséget kérni:
Sajnos en 5 evvel ezelott megcsak nem is hallottam arrol, hogy szopisztrajk. Az en lanyom is 9 honapos kora utan kezdett egyre kelletlenebbul szopizni - akkor mar ivott tapszert is kb 1,5 honapja, mert nem ment ugy a sulya, es ezt mondta a gyerekorvos - vegul 9,5 honaposan egyek este ugy elfordult a cicitol, hogy nem tudtam ravenni a szopira. Igy aztan abba is maradt a szopizas. Szerencsere a mellemeet nem viselte meg, mert addigra mar csak este szopizott. Nem tudom, maskent alakult volna-e, ha tudok errol a sztrajkos dologrol.
A fiam most 9,5 honapos, nala meg nincs gond - tapszert sem kell innia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!