Létezik, hogy a babám 7 hónaposan elválasztja magát?
Figyelt kérdés
Kb 2 hete kezdte, először csak az esti szopizásnál csinálta, hogy elmászott a cicitől, nem kérte, 6-7 alkalommal is odaadtam neki, vagyis próbáltam..., de megnyalta és kiköpte. Reggelente elfogadta, de ma már akkor sem. Harapta az ínyével (foga még nincs), meg szintén elmászott, otthagyott.
:(
2010. dec. 21. 14:51
1/4 anonim válasza:
Nálunk is így volt, csak sajnos jóval hamarabb. :(
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnálom... :( olyan rossz érzés...
2010. dec. 21. 14:59
3/4 anonim válasza:
Nálunk is ez volt, kereken 5 hónaposan. Beleszívott, kiköpte, sírt. :(( Lefejtem, a kettőből jött le 30 ml, tehát egyszerűen nem volt mit szívnia, ezért választotta le magát. Próbálkoztam mindenhogy visszahozni, megtartani, szaporítani a tejemet, de nem ment.
Ha neked még sikerül fejni, akkor add oda cumisüvegből, úgy talán nem lesz gond vele.
4/4 anonim válasza:
ismerősöméknek 5 hónapos volt a babájuk, mikor lemondott a ciciről. sajnálom biztos rossz érzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!