Túl keveset szopik az 5 napos babám?
Este zsirosabb a tej,reggel vizesebb. Erről majd ir más.:) Nem kell felkelteni a babát,hagyd aludni:) Este minden baba tövvet szopizna. Lányom másfél éves már,mindenfélét eszik már.Este ő is van h másfél órát cicizik,vacsii után... Szerintem este ha esetleg kakil(tudom az enyém is szopi közben termelt:d) akkor cserélj pelust és utána folyt köv cici és bealhat:)
Ja és ne aggódj másfél 2 hetesen lesz fejlődési ugrás,akkor többet fog szopizni.Nem kell mérned mennyit eszik. Ja és azt akarta még irni hogy reggel MINDIG több tej van ami vizesebb,mig este kevesebb és zsirosabb... Azt mondták nekem a kórházban,hogy olyan mintha reggel tejes kávét inna Ő is,este meg cukros laktató tejcsit:)
Sok sikert:) Csak ügyesen:) Évi
Igaza van az utolsónak! Még csak most indul be a tejed ne pótold már most mert akkor tényleg elmegy a tejed.Inkább tedd mellre amilyen sűrűn csak tudod,hogy kialakuljon a kereslet kínálat.Tudom a kórházban azt mondják hogy muszáj pótolni de ez nem igaz.Én soha nem méregetem e babámat ,mert az elsőt állandóan méregettem addig amíg bele nem dilultam.Soha többet!Ha megnyugtat én a harmadik babámat szoptatom és soha nem tudtam fejni.Most a babám 7 hónapos és szopizik tehát nem baj ha nem tudsz fejni attól még lehet elég tejed.
Még valami ha nem kakil bele a pelusba akkor kár etetés után a tisztába tevéssel zargatni.
Jó babázást és hidd el minden rendben lesz! Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!