Miért eszik ilyen keveset?
Ne mérd többet!
A lányomnak annó fejtem a tejet így én láttam, hogy mennyit eszik, és sokkot kaptam néha a mennyiségtől, olyan kevés volt. Kb ő is 80-90 g-ot evett, mondta is a dokinéni, hogy ez nagyon kevés, de mégis hízott szépen, igaz nem vitte túlzásba, nem hízott 1-1,5 kg-ot soha, de a minimum mindig megvolt.
Ma már makk egészséges 3,5 éves nagylány. És ma is madár adagokat eszik.:))
Igaza van az előttem szólónak. Ne mérd!
A kizárólag szopizó babák "fogyasztása" elég tág skálán mozog, 400 g-tól 1200 g-ig mindegyik normális lehet.
S mivel az anyatej összetétele sem egyforma, nem is lehet összehasonlítani a "tápértéküket". A kevesebbet szopizó babák az első tejből is kevesebbhez jutnak, előbb elérik a zsírdús hátsótejet, és hát a hasznosításuk sem egyforma.
Ha mindig mellre kerülhet, amikor csak igényli, akkor nem maradhat éhes:)
Szia!
Az én fiam is ilyen! 6 hónaposan is csak 50-70-ket szopizott, és nem kellett neki több. Most 16 hónapos, de most is van, hogy csak kb. 120-at iszik. Én is aggódtam emiatt, de nem kell neki több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!