4 hós babám 2 hete keveset eszik,70-80-akat 3 óránként. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Menstruáltam de már jó pár napja vége és még mindíg ennyit eszik. Amúgy jókedvű,kiegyensúlyozott. Tejem van,lefejni is tudok szopi után de azt sem fogadja el. Múlt héten alig hízott. Tanácstalan vagyok.2011. jan. 5. 17:34
1/2 anonim válasza:
Az én babámnak is volt egy ilyen időszaka,amikor visszaesett egy kicsit az étvágya és nem sokat hízott,pedig tejem nekem is bőven volt/van,de utána újra beindult.Szerintem nem kell aggódni.
2/2 anonim válasza:
Nekünk is szokott ilyen lenni, majd következő héten behozza :-). AZ is lehet, hogy még nem elég éhes 3 óra elteltével, próbáld később etetni. Nekünk evés-játszás-alvás a napirendünk, és most már 2,5 órát ébren van, 1 órát alszik, így 3,5 óra elteltével nagyon mohón kezd neki az evéshez. Ha csak 1,5-2 óra ébrenlét után alszik el pl. babakocsiban, akkor csak 30percet képes aludni, és utána alig eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!