2 hónapos anyatejes kislányom este mindig rázendit. Melleim puhák,1,5 óránként cicit kér, és keveset eszik. Az éjszakát végig alussza, napi 8 pisis pelusunk van. Szerintetek apad a tejem?
Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 09:28
1/4 xStefix válasza:
Nem hiszem. Az, hogy estére felpuhul a mell (egyszerre már kevesebb tej termelődik benne, mert napközben másra is használunk energiát, nemcsak tejképzésre) és ő emiatt gyakrabban kér szopit, teljesen normális! Ha ilyen szépen van pisis pelus és az éjszakát is végigalussza, akkor igen valószínűen nem a tejmennyiséggel van gond. (Ha éhes lenne, tutira kelne éjjel is!)
A legjobb, amit teszel, hogy ilyenkor továbbra is megszopatod, amilyen gyakran csak kéri.
Mióta van ez az esti sírás és pontosan mikor, hogyan szokott lenni?
Mert a babák többségének rendszerint van egy ilyen nyűgösebb, sírósabb időszaka a nap második felében, mert addigra fáradnak el.
2/4 anonim válasza:
Azén 2 hós kislányom is többször kér enni mostanában, szerintem a meleg is közrejátszik. A kánikulában szinte óránként evett, a kutacsát figyeltem mindig, hihetetlen milyen gyorsan jelzett (behorpadt), mert ismét nem is éhes, inkább szomjas volt! Mostanában mennyiségre is többet szopizik, többre van szüksége.Szoptasd meg amikor csak igényli!
3/4 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat.Kedves masodik! miert kell a kutacsat nezni? a behorpadt kutacs vizhianyra utal?
2010. júl. 8. 16:23
4/4 xStefix válasza:
Nem engem kérdeztél, de igen, általában ez az első vízhiányra utaló jel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!