Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Elapadt volna a tejem?

Elapadt volna a tejem?

Figyelt kérdés
kislányom 8 napos, az éjszaka felkelt szopizni és kb 20 percig cicicn volt és elaludt, majd 4 ora mulva megint felkellt hapizni de akkor már 1-1 órát volt mind két mellemen, adtam neki tápszert és azt is megette, most nyomogatom a melleimet de semmi nem jön belőle. kétségbe vagyok most esve
2009. jan. 24. 08:10
 1/5 A kérdező kommentje:
de viszont ha mellre teszem szopizik rajta
2009. jan. 24. 08:20
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Szia. Ne ess kétségbe, és ha szoptatni akarsz, ne tápszert hanem teát adj. Az is elég neki. Igyál 5 liter folyadékot naponta és pihenj. Akkor visszajön a tejed, mert az elmondottak alapján elapadt. De ne dolgozz, hagyd most a mosást, főzést, másik gyereket, ha van. csak pihenj , igyál, és szoptass amilyen gyakran tudsz.
2009. jan. 24. 09:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok ellent mondani az elöző válaszolónak de szerintem nem apadt el a tejed. Az én fiam is nagyon sokáig volt a mellemen pár naposan és én is azt hittem hogy nincs elég tejem, hiba is nyomkodtam nem jött semmi. Megpróbáltam fejni kézi fejővel na akkor sikerült 10-20ml fejnem. De nem adtam fel, akkor adtam neki cicit ha kért(volt hogy óránként) közben folyamatosan fejtem mégha csak pár cseppet is. Most 3 hónapos a fiam és rengeteg tejem van.

Ne ess kétségbe tényleg igyál sokat és pihenj az jót tesz.

2009. jan. 24. 13:29
 4/5 anonim ***** válasza:
74%
Hát persze. Elapadt, de visszajött. Van ez így. PIhenni, inni kell.
2009. jan. 24. 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Először is legyél nyugodt, szoptathatsz egy kétóránként is .A pici babák lassa és még ügyetlenül szopiznak.Mindig szoptass ha kéri.Szerintem van elég tejed.Csak cumit és cumisüveget ne adj neki ,mert azzal összezavarod.Ajánlom a La Leche Ligát az interneten megtalálod sok hasznos tanácsot adnak,
2009. jan. 24. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!