Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 3.5 hos babam alig eszik....

3.5 hos babam alig eszik. Tehetek valamit?

Figyelt kérdés
2-3 orankent eszik de van h csak 60ml-t jobb esetbe 100-t kb 1 hete addig minden evesnel 120-150 kozott evett 5-6x Mi lehet az ok? Cicizik de mar tappal is probaltam azt hittem nem eleg a tejci,de azt sem keri.
2009. jan. 22. 18:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen tehetsz! Bízd rá mennyit eszik! Tudja ő hidd el! Ne méregesd mert csak magadat idegeled a számokkal ő meg jót röhög rajtad mert ő éppen akkor 60 ml-vel is nagyon jól elvolt! Mi sem eszünk mindig sokat vagy mindig keveset! Változik mindig!
2009. jan. 22. 20:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Nálunk uez a helyzet. Sztem pár hete rengeteget fejlődött, ahhoz kellett neki a sok kajcsi. Most megállt kicsit, azóta kevesebbet eszik. Én nem aggódok, úgy gondolom, h majd ő tudja, h mikor és mennyit akar ennyi. Szépen fejlődik és jókedvű, tehát baj nem lehet. :)

Bízd rá!

2009. jan. 22. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!