Miért nem akar némelyik nő szoptatni mikor tudna és lehetősége is lenne rá?
nah megint egy provokatív kérdés! ebből megint balhé lesz!
Kedves kérdező, ehhez hasonló kérdések minden nap vannak! Olvass vissza egy-két nappal!
Én még sosem találkoztam ilyen nővel, pedig rengeteg kismama van körülöttem :O
Te hol találkoztál velük?
Van egy ilyen ismerősöd? Mesélj róla, mert így nem tudunk véleményt nyílvánítani!
(4.)
Sokan féltik az alakjukat, szülés után pár héttel már bombanők akarnak lenni és ilyen-olyan indokkal azt mondják: hát nem sikerült, nem tudtam szoptatni. Más meg kipréseli az utolsó csepp tejét is, még akkor is, ha amúgy nagyon kevés van neki, és hónapokig küzd, hogy legyen teje...
Hozzáállás kérdése, kinek mi a fontosabb. Én a terhességem előtt odáig voltam a szép vékony testalkatomért, de most kisgyerekem van és az sokkal fontosabb, hogy tudjam szoptatni. Most jó nagydarab vagyok, de a gyerekem gyönyörű és egészséges. A szoptatás egy múló és pótolhatatlan lehetőség egy kisbaba számára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!