Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért nem akar némelyik nő...

Miért nem akar némelyik nő szoptatni mikor tudna és lehetősége is lenne rá?

Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 16:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem nem tartozik rád!
2009. jan. 20. 16:10
 2/20 anonim ***** válasza:
70%

nah megint egy provokatív kérdés! ebből megint balhé lesz!

Kedves kérdező, ehhez hasonló kérdések minden nap vannak! Olvass vissza egy-két nappal!

2009. jan. 20. 16:11
 3/20 anonim ***** válasza:
79%
Úgy gondolom, ezen az oldalon ilyen kérdésnek nincs helye. Ezzel tényleg csak egy vitalavinát lehet elindítani és ez az oldal nem erre való. Ezt én sem értem, de nem tartozik rám. Rám csak az tartozik, hogy tudom és akarom szoptatni a saját gyerekem.
2009. jan. 20. 16:20
 4/20 anonim ***** válasza:
74%

Én még sosem találkoztam ilyen nővel, pedig rengeteg kismama van körülöttem :O

Te hol találkoztál velük?

2009. jan. 20. 16:39
 5/20 A kérdező kommentje:
Én nem akarok ezzel vitalavinát elindítani, egyszerűen csak nem értem az okát ennek. Én nem elítélni szeretnék emiatt senkit, csak értelmes magyarázatot szeretnék kapni a kérdésemre.
2009. jan. 20. 16:43
 6/20 anonim ***** válasza:
81%
Az anyósom például kerek perec megmondta, hogy ő nem akart szoptatni, de hát Ő a 70-es évek végén volt kismama, épp ezért érthető, mert abban a korban nem volt "divat" sőt egyenesen parasztos dolog volt szoptatni (szerinte). Persze Ő pesti nő, és Ő nem akart parasztos lenni... Szerintem ez a hozzáállás undorító!
2009. jan. 20. 16:50
 7/20 anonim ***** válasza:
74%

Van egy ilyen ismerősöd? Mesélj róla, mert így nem tudunk véleményt nyílvánítani!

(4.)

2009. jan. 20. 17:09
 8/20 A kérdező kommentje:
Van igen, de ő nem hajlandó beavatni, hogy miért is nem akar szoptatni.
2009. jan. 20. 17:18
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősöm azért nem szoptatott,mert féltette a melleit.
2009. jan. 20. 17:33
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Sokan féltik az alakjukat, szülés után pár héttel már bombanők akarnak lenni és ilyen-olyan indokkal azt mondják: hát nem sikerült, nem tudtam szoptatni. Más meg kipréseli az utolsó csepp tejét is, még akkor is, ha amúgy nagyon kevés van neki, és hónapokig küzd, hogy legyen teje...

Hozzáállás kérdése, kinek mi a fontosabb. Én a terhességem előtt odáig voltam a szép vékony testalkatomért, de most kisgyerekem van és az sokkal fontosabb, hogy tudjam szoptatni. Most jó nagydarab vagyok, de a gyerekem gyönyörű és egészséges. A szoptatás egy múló és pótolhatatlan lehetőség egy kisbaba számára!

2009. jan. 20. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!