Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Fáj a mellbimbóm! Bővebben lent?!

Fáj a mellbimbóm! Bővebben lent?!

Figyelt kérdés

2 hetes a kislányom sajnos nem tud szopizni nekem, kell fejni. Ma reggelre nagyon bekeményedet a jobb mellbimbóm és fáj fejésnél, ha meg nem fejem érzékeny. Nem is annyi tej jön le, mint tegnap ma 75 ml jött le két mellből amúgy 125 szokott lejönni.

Tudnátok nekem tanácsot adni, mit kezdjek vele! Félek, hogy ez miatt elapad a tejem.

2010. nov. 27. 15:07
 1/3 anonim ***** válasza:
szia miért nem tud szopizni a kicsid? nekem a bimbóm nagyon ki volt repedve emiatt fájt viszont volt többször begyulladva a mellem amit úgy kezeltem hogy mielőtt fejtem meleg vízbe áztatva masszíroztam ezáltal felpuhult a keményedés és ki tudtam fejni esetleg még olyat nézzél meg rajta hogy nincs-e kis hártya rászáradva egy lefertőtleníttet tűvel próbáld meg kapargatni ha van rajta bele akad látni fogod azt is jól fel kell áztatni és könnyebben jön majd a tejcsi ,ne forró vízbe áztasd csak kellemesen melegbe és miután fejtél állott vizes borogatást tegyél rá az jó nyugtató a mellnek és a bimbónak is remélem ez segíteni fog szép babázást
2010. nov. 27. 19:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem sem tudott a babóm szopizni, de azért minden este megpróbáltam cicire tenni, és a 10 héten sikerült, azóta natúr cicizünk.

Addig bimbóvédővel szopott, próbáld meg, jó találmány!

Nem tudom, hogy éjjel is fejsz? Mert mivel azt írod, hogy reggelre keményedett be, azt gondolom, hogy éjjel nem fejed ki, és attól keményedett ennyire be. Biztos emelkedik a mennyiség, és ki kéne éjjel is szívni.

Amúgy a meleg víz tényleg jó rá.

Meg van egy krém, a neve Lasinoh, ez tiszta gyapjúzsír, szuper jó a repedt bimbire. Mondjuk kevés helyen lehet kapni, és drága is, de nekem csak ez volt jó.

2010. nov. 27. 20:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a gyors választ! Sajnos éjszakára begyulladt a mellem és mellette 38 fokos lázam is van. Már borogatom addig jó is még rajta, van a ruha de, ha leveszem róla, nem tudok megint hozzá érni a mellemhez, mert annyira ég. A szopizással az a problémám túl nagy a mellbimbóm és nem tudja bekapni. Próbálgatom rátenni, de még nem sikerült egyszer sem.

A mellbimbóvédőt is vetem aventosat de, azt sem akarja bekapni állandóan, kiköpi.

2010. nov. 28. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!