Vérezhet úgy a mellbimbóm, hogy észre sem veszem?
Egy hónapos babám egy hete feketét kakilt, kórházban megállapították, hogy vér miatt. Teljesen kivizsgálták, mindent rendbe találtak, szerintük a mellem vérzik és ezért van ez. Az igaz, hogy nagyon ki van ázva és fáj is, sőt néha mintha tűhegynyi véraláfutás is lenne a végén, de nem láttam vérezni. Ettől még igazuk lehet? Hiszek nekik nem az, csak gondoltak már k vitamin hiányra is, de kapott extra adagot, de most visszatért a dolog. Az a baj, hogy nagyon aggódok...
Más vizsgálatot meg már nem nagyon tudnak végezni azt mondják...
Volt valakinek hasonló a babájánál?
ja és ha néha bukik az nem véres..
köszönöm ha valaki tud valami jótanácsot adni!
Ha rendbe jön a melled kiderül...
Amúgy vérezhet a mellbimbód, amikor szivja, a végén már, amikor kiveszed a szájából nem látsz vért. Olyan ez, mint amikor egy sebet vizbe áztatsz, a végén csak a fehér bőrszél van, vérnyom nélkül. (pl egy elvágott újjal mosogatsz).
Szóval, amig fáj a szoptatás ne legyen kétséged afelől, hogy vérezhet is. Nekem is fájt a kislányom mellett majdnem 2 hónapig.
2 gyerekes anyuka
köszi az infókat, én is bízom benne hogy a bimbóm az, pont olyan ahogy az első írta, mint egy kiázott bőrdarab...
utolsó! nektek kórházban kellett végig lenni?
Szia!
Nekem is sebes, és begyulladt volt a mellem, nem vettem észre, hogy véres a tej, csak teljesen véletlenül...
Kínomban bímbóvédőt tettem rá, és ahogy elkezdte szívni nagyon fájt, megnéztem, és véres volt a tej. De utána fejésnél már nem.
Remélem minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!