Alsó két foga a babámnak kisebezte a mellbimbóm, mikor fog begyógyulni?
Figyelt kérdés
1,5 hete először, majd 3 napja erősen ráharapott a mellbimbómbra a baba, és sebes lett, most gennyes. Ma álltam le abból a ciciből való szoptatással, azóta fejek. Mikor javul az állapota a bimbómnak? Így nem lehet szoptatni, iszonyúan fáj. :(2011. júl. 25. 17:09
1/5 anonim válasza:
ne szoptasd már, ott van az üveg, itasd abból.
2/5 anonim válasza:
amúgy ha folyamatosan ápolod hamar begyógyul. mivel kened?
3/5 A kérdező kommentje:
Lansinohhal. Kb hány nap?
2011. júl. 25. 17:22
4/5 anonim válasza:
kend Alsol-al. az nagyon jó krém én a tetoválásaimra használtam.
5/5 anonim válasza:
neogranormon kenőccsel nekem másnapra jó volt, fájt még, de nem volt gennyes. Persze sokszor kell kenni, és minden krémezés előtt langyos szappanos vízzel tisztítsd meg alaposan. Pár nap alatt helyrejön, a lehető leghamarabb gyógyuló testrészünk :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!