Ha barna sört iszok árthat a babának? Nekem azt mondták a tejnek jót tesz
Figyelt kérdés
2009. jan. 14. 18:00
1/7 anonim válasza:
A sörtől nem lesz több tejed, ez egy hülyeség. Ha kívánod, akkor igyál. A tejben megjelenhet az alkohol, ajánlott a tejet lefejni és kiönteni, hogy a baba szervezetébe ne jusson alkohol.
2/7 anonim válasza:
tobb tejed lesz, de alkoholmenteset igyal :)
3/7 anonim válasza:
Én is tapasztaltam a sör tejserkentő hatását, de szigorúan alkoholmentesen ittam.
4/7 anonim válasza:
Nekem is jó volt és én is alkoholmenteset ittam, igaz nem barna sört, hanem sima schlossgoldot,annak még aránylag jó is az ize
5/7 anonim válasza:
Anyáink idejében még nem volt divat a tejserkentő tea és helyette barnasört kellett innuik...
6/7 anonim válasza:
Nekem egy védőnő mondta, hogy akár egy üveg sört is megihatok, mert alig van benne alkohol. Ennek ellenére én az alkoholmentes sört iszom és kizárólag a tejserkentés miatt, szerintem segít, bár lehet, hogy ez is pszichikai segítség, a minél gyakoribb mellretétel és a pihenés, kevés stressz és sok folyadék segít leginkább a tejmennyiségnél.
7/7 anonim válasza:
Jaj!! Akkor kövezzetek meg! Én ittam szoptatás alatt 1 vagy 2 doboz 5,2%-os sört (nem egyszerre). Jujj, de felelőtlen anya vagyok. Dehogy!
A picilányomnak semmi baja nem lett tőle. Azt sem vettem észre, hogy több tejem lett volna, de azt sem hogy kevesebb.
Üdv. 10 hónapos lány anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!