Dec.12-én mensiztem utoljára! Csináltam már 5 tesztet mind pozítív lett! Voltam hasi uh-n ott azt mondták hogy még nagyon pici és nem látják! Mennyi idős lehetek? Volt egy minimális barna valami éppen csak két csík ez rosszat jelent?
Hát, ha dec. 12. az UM, akkor 6 hetes és 1 napos vagy ma.
Most már akár láthatnák is. A barnázás nem jó, szólj róla a dokinak mihamarabb, főleg, ha továbbra is fennáll.
Én 7 hetes voltam amikor először voltam uh-on, akkor már lehetet látni, hogy ott bizony van valaki.
Nekem később is volt barnázásom, sőt egy kis vérzésem is.
38 hetes pocis
Szia!
Nekem hasonló gondom van. Dec. 20-án volt utoljára. 3 teszt és hcg vérvizsgálat is azt mutatja, hogy baba van. Viszont pénteken voltam dokinál és hüvelyi uh-n sem látott semmit és kézzel sem tudott kitapintani semmit. Hétfőn újra vérvizsgálat, hogy merre mozdul a hcg-m.
Nekem sem jót, sem rosszat nem mondott, 4 lehetőséget sorolt fel, szintén pecsételek ill. a héten kellett megjönnie és ekkor egy kevés inkább barnának mondható vérzésem volt, ami inkább pecsételésnek mondanám.
Én nagyon reménykedem, hogy minden rendben lesz, remélem nálad is. Próbáljunk a pozitív gondolatokat megtartani, hogy minden oké, csak még picik a bébik.
Előző vagyok.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!