Tegnap jul6án halvány de pozitív tesztem lett. Tegnap kellett volna jönnie a nem vártnak. Ma barna folyásom van minimálisat véres. A hasam is fáj. Ennek ellenére lehetek terhes?
Szia!
Igen, lehetsz. De mihamarabb menj dokihoz. Valószínű felír Utrogestant vagy hasonlót.
Szorítunk.
Írj majd, hogy mit mondott a doki!
Szia!
Mi van veled? Remélem minden rendben.
Sajnálom!
Ne is add fel. Előbb- utóbb összejön Nektek is.
Sok sikert!
Szijja!
KÉpzeld el h nekem is megjött de rengeteget barnáztam amire rám nem jellemző naon sok jött belőlem utána még 2 napig egy kicsit véreztem de nem annyit amennyi szokott lenni sokkal kevesebbet. És semmit nem görcsöltem, pedig nekem olyan görcseim szoktak lenni h fel sem tudok kelni, sőt nyűgös is szoktam naon lenni de most semmi bajom nem volt. Csináltam rá egy napra tesztet és halvány pozítív lett. Csináltam tegnap előtt délután is egyet az is halvány pozítív lett, és tegnap reggel is csináltam ami már sokkal erősebb volt! Akk most nem is vagyok terhes???? Segítsetek!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!