Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap jul6án halvány de...

Mackom kérdése:

Tegnap jul6án halvány de pozitív tesztem lett. Tegnap kellett volna jönnie a nem vártnak. Ma barna folyásom van minimálisat véres. A hasam is fáj. Ennek ellenére lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 15:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Szerintem te is minél hamarabb menj el dokihoz,nekem is ezt tanácsolták.A dokinak mutattam a tesztet ő is látta,hogy pozitív mindegyik.Megvizsgált mégis azt mondta,hogy nem vagyok terhes.A pozitív tesztek ellenére.Voltár már dokinál?
2010. júl. 8. 19:01
 12/19 anonim ***** válasza:
igen voltam de megsem vizsgált normálisan csak ki meg betette azt a kütyüt tartott 5 másodpercig! de olyan nincsen h 3 tesztem is pozítív és nem lehetek terhes csak akk pozítív egy teszt főleg több is és erősődő is ha termel a szervezet hcg hormont. sztem még naon korai ugyhogy várok még hónap végéig!
2010. júl. 8. 19:12
 13/19 A kérdező kommentje:
Szia.Én nem ijjesztegetni akarlak,de nekem mindegyik tesztem pozitív volt.Remélem a doki téved és nem mi.De én már nem bízom bene hogy esetleg terhes vagyok.Mégis csak ő a szakember.Vagy mit gondolsz?Miaz,hogy 5 másodpercig tartott?Engem kb10-15 percig vizsgált utánna még ultrahangot is csinált és ráadásképp magyarázott kb20 percig!Milyen dokid van?
2010. júl. 9. 11:37
 14/19 anonim ***** válasza:
sZERINTEM még olyan korai lehet h még nem lehet látni:S Nem tudom milyen ez a doki foggalmam sincsen:S én majd holnap reggel is csinálok egy tesztet az lesz már a 4.!
2010. júl. 9. 15:27
 15/19 anonim ***** válasza:
Mikor volt meg utoljára és miota tesztelsz?
2010. júl. 9. 15:27
 16/19 A kérdező kommentje:
Az enyém már egy kicsit tulzás volt de én hétfőn kettőt Kedden kettőt szerdán kettőt csütörtökön kettöt teszteltem mind pozitív volt.Igaz nagyon halvány.A csütörtöki egy kicsit erössebb.Mégis azt mondta,hogy nem vagyok terhes! ?????????
2010. júl. 9. 15:38
 17/19 anonim ***** válasza:
Nyugi nekem is azt mondta na mind1 sztem menj vissza hónap végén én is azt fogom tenni mert akk már talán kell látnia vmit! Sztem ne keseredj el. Csak tul korai még. Milyen tesztek voltak (neveit ird le).
2010. júl. 9. 15:55
 18/19 anonim ***** válasza:
Ja és nem is mondta h menj vissza két hét mulva vagy bármikor egy másik vizsgálatra, ill. laborba vagy vérvételre? Hol lax?
2010. júl. 9. 15:56
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem nemmondott semmi ilyesmit.Csak hogy nem vagyok terhes.Gabriel+medi-lab.Jövőhéten megyek ujra de csak azért mert most nem tudta megcsinálni a rákszürést.Győr-Moson-Sopron megyéből irok.
2010. júl. 9. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!