Holnap kellene megjönnie, ma csináltam tesztet halvány pozitiv de fehér háttérrel jól kivehető a csik. Melleim érzékenyek, tegnap volt kis barna folyásom de ma semmi sincs. Lehet hogy sikerült? Holnap csinálok reggeli első vizeletből.
Figyelt kérdés
2009. jan. 12. 14:34
1/8 anonim válasza:
A pozitív az pozitív!
Gratulálok a Kisbabádhoz!!!
2/8 anonim válasza:
ha már van egy piztív teszted akkor ne holnap csinálj tesztet. inkább csinálj pár nappal késöbb mert a hcg szinted kétnaponta nöl a duplájára. ezért szerda vagy csütörötökön csinálj akkor már egy erösebbnek kell lennie.
3/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem is először halványan látszott, de másnap reggel már tuti volt a másik teszten. Ma már 5 hónaposak vagyunk. :-)) Remélem neked is sikerült! Sok sikert!
4/8 anonim válasza:
Szia nekem is van egy halvàny pozitivam.De nem tudom hogy valoban pozitiv e.nekem semmi folyàsom nincs.A cicim is csak alig fàj.Màskor meg ilyenkor màr majd le szakad.
5/8 A kérdező kommentje:
Az a furcsa hogy nekem sincs folyásom!Pedig mensi előtt szokott lenni fehér folyásom!Akkor vehetem tutira?El sem merem hinni!!!!!:):)
2009. jan. 12. 14:41
6/8 anonim válasza:
Én is így voltam,mensi elött egy nappal teszteltem és barnáztam is,nem is gondoltam,hogy baba lesz belőle,hát az lett és már 4.5hónapos kis vasgyúró:).Biztos,hogy babás vagy,pihizz sokat és örülj.Boldog babavárást:)
4.5hós baba anyuja
8/8 anonim válasza:
Én szerdára nem várom és most du. teszteltem halvány két csíkosat. Csak az volt gyanús, hogy a mensi előtti 3-4 napos barnázás eddig nem jelentkezett. Még mindig nem merem elhinni...
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!