Tegnap délben volt kb. két cseppnyi barna folyás a bugyimon, azóta semmi.9 hetes vagyok. Ügyelettel beszéltem, csak annyit mondtak, ha még 1x előfordul, akkor menjek. Szerintetek? Baj lehet?
Nyugi, ilyen előfordul, nálam a 10.héten történt meg. Azt mondjuk azóta sem tudtam meg a dokimtól, hogy mi idézte elő :S
33hkm
Nekem a 8. héten volt hasonló, nem sok és el is múlt, de megnyugtatásképp kaptam hormonpótlást. Ilyentájt veszi át a lepény a hormontermelő szerepet és az átállás is okozhat ilyesmit. De a szervezeted "emlékezhet" a menses-re is, és az is bezavarhat.
Amíg nem görcsölsz és nem élénkpiros, nem kell aggódnod :)
Nekem is volt, kiderült, hoggy haematóma,a mi aztán felszívodott.
Semmiylen vérzés, vagy barnázás nem normális a terhesség alatt!
Igen menj dokihoz.
Sziasztok!
Azóta sem jelentkezett, az orvos mondta ha nem jelentkezik újra, nem kell menni. Köszönöm a válaszokat!
te tudod, de én sem mentem el rögötn dokihoz.
barnágzattam, nem minden nap. mikor végül elmentem, ott volt nem kicsi haemtóma. egy UH_ot megérne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!