Kevés a tejem, a lányom 2 hónapos és tehéntej érzékeny. Mivel pótolhatom a táplálását?
Nem tudom mennyi időd van fejni, vagy egyáltalán próbálkoztál-e már vele. Érdemes lenne beiktatnod a napirendedbe, hogy ezzel is serkentsd a tejtermelésedet. Amit lefejsz azt pedig pótlásként éjszakára kiskanállal odaadhatod a picinek. Ne cumiztasd, mert össze fog zavarodni és nem kell neki a cicid.
Ha érdekel az én fejési technikám, szivesen leírom, mert én is sokat küszködtem az elején vele, míg egy nagyon rendes szopitanácsadó meg nem tanított a helyes mozdulatokra.
KItartás.
Szia! Az én kicsim születése óta tejfehérje érzékeny, ekcémás lett a bőre a kórházban kapott tejfehérjés tápszertől. 4 hónapos koráig szopizott, addig tejfehérje mentes diétán voltam. Mióta nem szopizik a MILUPA Pepti 1-es tápszert kapja támogatással, ill. azóta már a Pepti 2-t, szintén 90%-os támogatással. Ez speciális tápszer tejfehérje érzékeny babáknak. A HA-s tápi nem jó, ha a kisbabád tejfehérje érzékeny....Nem csodálom, hogy fájt a hasa tőle szegénykének. A dokival írass fel a peptiből.
Jó egészséget nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!