Mit ajánlotok tehéntej helyett?
Én rizstejet ittam szoptatás alatt, kakaónak is finom, főzni is lehet vele. Azt hiszem, a laktózmentes tej nem biztos, hogy elég, mert az a laktózintoleranciában, vagyik tejcukorérzékenységben szenvedőknek való, a tejallergiások pedig a tejfehérjékre érzékenyek, amik ugyanúgy jelenvannak a laktózmentes tejben is.
De nem biztos, hogy az egész szoptatás alatt mellőznöd kell a tehéntejet. Én néhány hónapra iktattam ki csupán, s mikor elkezdtem visszavezetni az étrendembe (talán 5 hónapos lehetett ekkor a babám), már nem okozott gondot.
Rizstejet pedig otthon is lehet készíteni, ha nincs a közeledben olyan bolt, ahol kapható.
(egy 16 hós leányzó anyukája)
Szia!
Szerintem próbáld ki a kecsketejet, rettenetesen finom, sokkal egészségesebb mint a tehéntej, és ami nagyon fontos hogy nem olyan zsíros mint a tehéntej. Fogyasztás előtt forrald fel ha kipróbálod. Szerintem ez befog válni!
Sok sikert.
szia
Nos, lányok, kipróbéltam a szójatejet. Hát... a vanílíás ízesítésű, az nagyon finom, de RETTENETESEN büdöset pukizok tőle, én magam se bírom magamat elviselni, annyira büdöset. :-(
Hátravan még a rizstej és a kecsketej...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!