A mellbimbóm ki van repedezve kenem mindenféle csoda krémmel de nem akar begyógyulni mit tehetnék még?
Figyelt kérdés
2009. jan. 12. 16:42
11/14 anonim válasza:
Az Aloe Vera Spray-nek ez a neve. Sok gyógyszertárban kapható de küldök egy linket. Nekem 3 nap!!! alatt gyógyított be, pedig nagyon csúnya volt.
12/14 anonim válasza:
a sodecremes vagyok, bocs, csak itt ült a fiam az ölemben. Szóval nekem is sokáig sebes volt a cicim, meg nagyon fájt, az orvos felírt egyszer egy teljesen fekete krémet, valami régi recept, nem tudom hogy hívják, az egész jó volt. Aztán hallottam a sudocrem-ről is cicire, de addigra már megedződött annyira a cicim, hogy nem fájt, azóta is igény szerint szopiztatok. Nekem szerencsém volt, mert a fiam nem tesz különbséget a cici és az üveg között, nem lett cumizavaros és tudom váltogatni az egyiket a másikkal. Próbáltad esetleg kanálból itatni? Tudom, elég gáz, de ha nincsegy kis szünet a szopiban nem tud begyógyulni, nekem legalábbis így volt. És nem volt lelki erőm sem kínozni magam. Van egy jó kis eszköz, a Medela Soft Cup amiből lehet itatni a babát mintha kanálból enne, de nem folyik össze-vissza mellé, hátha abból sikerülne etetned amíg a cicidet pihenteted. Remélem tudtam segíteni. Egy idő után már nem fog fájni, csak kinek hamarabb, kinek később jön ez el. Nekem 3 hónapig tartott.
13/14 anonim válasza:
És van esetleg annyi tejcid, hogy egy ciciből jól lakjon? A lefejtet meg akkor lefagyasztanád, jó lesz később tartalékba.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget élni fogok velük
2009. jan. 13. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!