Ha megy el a tejem, elképzelhető, hogy a szervezetem terhességi hormont termel?
Figyelt kérdés
Már 4 napja késik,ma csináltam egy tesztet ami pozitív lett.A kislányom 8 hónapos,és most van apadóban a tejem.Elképzelhető,hogy nem vagyok terhes,mert igazából nem volt olyan akció,amitől teherbe eshettem volna,egyszer sem ment belém.2010. nov. 17. 11:47
11/14 anonim válasza:
Ez bébi lesz sztem!
Barátnőm is így lett terhes! Csak egy picit volt bent a férje, majd gumit húztak... Már 23 hetes terhes.
Amúgy az én tejem is apadóban van, 9 hós a lányom, és terhesnek érzem magam. Holnap tesztelek, ha nem jön meg.
12/14 anonim válasza:
3.ik vagyok. a pici meg csak 9honapos,meg nem szeretnenk tesot.csak egyszer nem vedekeztunk kellokepp,menzi utolso napja utan,felek az eredmenytol ezert nem tesztelek.
egyebkent te terhes vagy,a teszt csak hcg hormontol lesz pozitiv.
13/14 anonim válasza:
Ráadásul azt mondták a dokik a kórházban hogy szoptatás alatt a nők extra termékenyek, szóval olyankor is terhesek lehetünk amikor azt hisszük semmi remény....ilyen pl. egy megszakításos szex!
14/14 xStefix válasza:
Szoptatás alatt extra termékenyek? Ugyan mitől?? 8-o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!