Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha megy el a tejem, elképzelhe...

Ha megy el a tejem, elképzelhető, hogy a szervezetem terhességi hormont termel?

Figyelt kérdés
Már 4 napja késik,ma csináltam egy tesztet ami pozitív lett.A kislányom 8 hónapos,és most van apadóban a tejem.Elképzelhető,hogy nem vagyok terhes,mert igazából nem volt olyan akció,amitől teherbe eshettem volna,egyszer sem ment belém.
2010. nov. 17. 11:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez bébi lesz sztem!

Barátnőm is így lett terhes! Csak egy picit volt bent a férje, majd gumit húztak... Már 23 hetes terhes.

Amúgy az én tejem is apadóban van, 9 hós a lányom, és terhesnek érzem magam. Holnap tesztelek, ha nem jön meg.

2010. nov. 18. 12:04
 12/14 anonim ***** válasza:

3.ik vagyok. a pici meg csak 9honapos,meg nem szeretnenk tesot.csak egyszer nem vedekeztunk kellokepp,menzi utolso napja utan,felek az eredmenytol ezert nem tesztelek.

egyebkent te terhes vagy,a teszt csak hcg hormontol lesz pozitiv.

2010. nov. 18. 18:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Ráadásul azt mondták a dokik a kórházban hogy szoptatás alatt a nők extra termékenyek, szóval olyankor is terhesek lehetünk amikor azt hisszük semmi remény....ilyen pl. egy megszakításos szex!
2010. nov. 18. 18:49
 14/14 xStefix ***** válasza:
Szoptatás alatt extra termékenyek? Ugyan mitől?? 8-o
2010. nov. 18. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!