Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha megy el a tejem, elképzelhe...

Ha megy el a tejem, elképzelhető, hogy a szervezetem terhességi hormont termel?

Figyelt kérdés
Már 4 napja késik,ma csináltam egy tesztet ami pozitív lett.A kislányom 8 hónapos,és most van apadóban a tejem.Elképzelhető,hogy nem vagyok terhes,mert igazából nem volt olyan akció,amitől teherbe eshettem volna,egyszer sem ment belém.
2010. nov. 17. 11:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem hinném, lehet csal a teszt, ami ritka, tesztelj mégegyszer!
2010. nov. 17. 12:15
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok indiszkrét lenni, de megszakításos akció volt?

Mert a hugom így lett terhes 8 év után:-))))))

2010. nov. 17. 12:35
 3/14 A kérdező kommentje:
igen az volt,de tudom,hogy időben kiszállt.
2010. nov. 17. 12:53
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem 8napja kesik,a szitu ugyanaz azzal hogy egy jo ideje nem szoptatok mar.tesztelni nem merek egyenlore.
2010. nov. 17. 13:09
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

második

elág hozzá egy szorgos kiskatona is az előváladékból:-))

Úgyhogy szerintem simán lehetsz terhes, menj el dokihoz.

Ha tehes vagy kiderül, ha nem, akkor meg annak van valami oka, hogy pozitív a teszt.

2010. nov. 17. 13:13
 6/14 A kérdező kommentje:
de én ezt akkor sem értem,létezik,hogy valaki ennyitől teherbe esik,akkor ez valami csoda.Az a baj,hogy anyagilag nem tudunk még egy gyereket bevállalni,örülünk,hogy így megélünk valahogy.3.-nak,te nem akarsz gyereket vagy miért nem tesztelsz?Félsz?
2010. nov. 17. 13:50
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem csoda! A megszakítás NEM védekezési forma, az előváladéktól több nő lesz terhes mint gondolná az ember.

Pl. ezen az oldaon is hetente legalább egy olyan hozzászólást olvasok hogy megszakításos "védekezéssel" lett valaki terhes.

Legjobb barátnőm is így lett egyébként az.

Ha valaki nem akar gyereket, akkor valódi védekezés kell, gumi, gyógyszer, spriál, stb...

2010. nov. 17. 14:53
 8/14 xStefix ***** válasza:
100%

Nem csoda, hanem evolúciós fajfenntartás.

Már a magömlés előtt is ürülhet egy kevés ondó, épp csak annyi, amiből egy "kiskatona" eljuthat a célig. Sok férfinál van ilyen, akár úgy is, hogy észre sem veszik. Tényleg nem biztonságos módszer.

Ugyanolyan ez, mint a megszokottól eltérő peteérés. Brutálbiztos ciklusnál is megeshet, ha a nő annyira intenzív csúcsot él meg, ami hormonhatásra soron kívüli PÉ-t produkál.

2010. nov. 17. 15:18
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem csoda. A megszakítás nem védekezés, csak nézz be ebbe http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas a topicba, ott minden második kérdés erről szól. 100 nőből, aki egy évig megszakítással "védekezik", 35 egy éven belül teherbe esik. Te is ebbe a csoportba tartozol.
2010. nov. 17. 16:24
 10/14 anonim ***** válasza:
2010. nov. 18. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!