Tényleg lehetséges, hogy akinek érzékenyebbek a mellbimbói, az esetleg, nem tudatosan, de szexuális izgalmat érezzen szoptatás közben, vagy akár orgazmust éljen át?

Ha férjem ingerli a melleimet, pikk pakk elélvezek. Imádom.
Ennek ellenére 2 gyereket szoptattam 1-1 évig. Meg sem fordult a fejemben, hogy szexuális dolgot kössek hozzá.
1
Itt nem a tudatos részén van a hangsúly. Ha valakinek a mellbimbója az erogén zónája, a teste reagálni fog, hiába nem gondol olyan dolgokra. Hisz nyilván nem gondol rá a saját gyerekével kapcsolatban de attól még a test reagál, ha reagál.

Nekem erogén zóna a mellbimbóm. De a szoptatástól nem "kapcsol be". Mikor a baba rátapad, akkor egy pillanatra igen, meg amikor elengedi. Közte nem érzek semmit, annyira hogy nem is tudom megmondani, hogy fel van-e tapadva ha nem nézek oda. Ez egy normál szoptatás esetén egy elenyészően kicsi szexuális izgalom.
Viszont például ha nyugtalan a fiam és folyamatosan leválik és visszatapad, az már kellemetlen tud lenni emiatt. Az is ha a kezével akar a másik bimbómmal játszani (ezt nem is engedem).

2 vagyok!
Hát nem tudom. Ha én nem akarok elélvezni, nem kötöm a szexhez a dolgot, a testem nem fog önállóan cselekedni....

Jelzem a válaszolóknak, hogy a kérdező nem először teszi fel ezt a kérdést, kb. évente előkerül nála ez a téma. Szinte bizonyos, hogy egy perverz, pedofil férfi, aki nőkból akar a kisbabájukkal kapcsolatosan erotikus élményeket kiszedni.
Csak tájékoztatásképpen írtam le ezt, hogy mindenki gondoljon erre, amikor a válaszát fogalmazza.

#6, jó neked. Az én testem ugyanúgy reagál arra is, ha mondjuk a ruha dörzsöli pont olyan helyen. Hiába vagyok olyan helyzetben, hogy eszemben sincs a szexre gondolni.
Különbözőek vagyunk, nem mindenki ugyanúgy reagál. Többféle reakció is normális és egészséges.
(Nem igazán érdekel, hogy ki mit csinál a válaszommal, hiszen úgyse tudja se hozzám, se a gyerekemhez kötni. Amúgy is mindegy hogy a kérdező perverz-e mert ha nem, akkor fog erre járni másik. Ugyanakkor a szoptatás okozta nemi izgalom érint pár nőt, és erősen tabu téma. Van aki magát hibáztatja miatta és ez nem jó.)
8
Na és miből gondolod, hogy minden ilyen kérdést ugyanaz az ember tesz fel? Annyi itt a perverz meg a pedofil, hogy számuk sincsen. Megítélni, hogy valaki miért tesz fel egy kérdést, pedig nem a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!