Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van esély, hogy fájni fog...

Van esély, hogy fájni fog ezek után is?

Figyelt kérdés

A kórházban nem volt gond az anyatejes táplálással, segítettek mindenben, türelmesen el is magyarázták (magánkórház, profi volt mindenki tényleg, figyeltek ránk nagyon). Az elején itthon sem volt probléma, a nap nagyobb részében aludt a pici, de evett és gyarapodott rendesen.

Kedden elkezdett fájni először a jobb, utána már mindkét mellem, estére sírtam a fájdalomtól, konkrétan elképzelni sem tudtam, hogy megetessem a picit. Borzalmas volt. Emiatt kapott tápszert, elfogadta gond nélkül.

Azóta a helyzet már jobb, nem fájnak a melleim és jobban is tudtam pihenni így. A pici is szépen gyarapodik, a kedve is jó.

Hétfőtől újra megpróbálnám a szoptatást, de félek, hogy újra fájni kezdene pár nap után… Azt pedig nem akarom még egyszer, szörnyű volt.

Ez kivédhető bárhogyan? Vagy engedjem el ezt, és maradjunk a tápszernél?

(Nincs a tápszeres etetéssel problémám amúgy, nem gondolom, hogy ez rossz lenne, vagy bármi. Nem vagyok az a típusú anyuka, aki szerint csak a természetes megoldás a jó, úgy gondolom, hogy a boldog babához boldog anyuka is kell, annyit nem ér az anyatej, hogy én tönkremenjek cserébe.)

febr. 15. 17:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
És a fejés nem fáj? A lefejt tejet nem adod neki?
febr. 16. 08:34
 12/16 A kérdező kommentje:
A fejéstől eléggé idegenkedem, kicsit úgy érzem magam tőle, mintha valami haszonállat lennék csak...
febr. 16. 10:02
 13/16 anonim ***** válasza:
És akkor hogy oldod meg, hogy nem durran be a melled, ha nem is szoptatsz?
febr. 16. 10:20
 14/16 A kérdező kommentje:
Muszájból megtettem most, hogy ne fájjon a létezés is. De huzamosabb ideig nem csinálnám, olusz nem is tudtam annyit fejni, amivel jól lakna.
febr. 16. 11:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Fejd ki picit mindig, ha feszül, de ne nagyon, csak míg enyhül. Szépen lassan hetek alatt el lehet apasztani.
febr. 16. 12:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Amúgy ha meggyógyult a melled megpróbálhatod újra. Nekem utána nem fájt. Ha meg nem megy legalább megpróbáltad.
febr. 16. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!