Holnap húzzák a jobb felső bölcsességfogamat, annyira félek, fájni fog nagyon? Mennyi esély van rá hogy megnyílik az arcüregem?
Nagyon hátul van, szinte a torkomnál. El van romolva kicsit szürkés és fájdogál, teljesen kint van évek óta. Mostanában már ha édeset eszek akkor lüktet tőle 2 napig az egész alsó felső fogsorom azon az oldalon, főleg ha fekszek.
Nehezebb dolga lesz az orvosnak hogy annyira hátul van?
Ráadásul ma meg is jött, van rendesen, hallottam olyat is hogy ilyenkor nem jó fogat húzatni. De már túl szeretnék mielőbb lenni rajta.
A fogorvosom miután kihúzta a fogat, befogta az orrom es kérte hogy fújjak. Ezzel ellenőrzik,megnyílt e az arcüreg. Nem lesz gond!:)
1.voltam
Szia!
Nem tudom túl vagy-e rajta, de én iszonyúan rettegek minden fogászati hadművelettől.
Ráadásul nekem kinn sem voltak, mind a 4-et ki kellett a helyéről fúrni/feszegetni, majd összevarrni.
Teljesen őszintén mondom, hogy annyira profi volt aki csinálta, hogy ilyen lehető legkevésbé kellemetlen fogászati kezelésem sosem volt. Ne félj!
Köszi szépen a válaszokat, szerencsére túl vagyok rajta.
Kicsit fájt, de azóta mintha újjá születtem volna.
Nekem is vérzett kicsit órákig.
Utána egyszercsak elállt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!