Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A görbémből lehet kiolvasni...

A görbémből lehet kiolvasni valamit? Jókor voltunk együtt? Most lehet peteérésem? A cicim ma kezdett fájni és hasszurka is volt egy kicsi. Akkor ma vagy holnap pé? Csak szombat vasárnap tudtunk együtt lenni. Jókor lehetett? Van esély babára?

Figyelt kérdés
[link]
2008. szept. 22. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem akarlak elkeseríteni de ez egy anovulációs görbe.

Minden hónapban ilyen a hőgörbéd?? Lehet még most lesz peteérés? Az a baj, hogy ovulációt nem látok benne, értem ezt azon hogy peteérés után a hődnek meg kell emelkedni, és fennt is maradni egészen a mensiig, vagy a pozitív tesztig .

Mindenképpen görbéstül együtt keress fel egy jó orvost.

Kívánok neked minden jót, és főleg hogy oldódjon meg a probléma.

2008. szept. 22. 19:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok :)

Félreolvastam a kérdésed.

Ha most felmegy a hőd, akkor lehetett most péd.

Drukkolok hogy felmenjen.

LH tesztet néztél??

2008. szept. 22. 19:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm kedvességed...nem csináltam ovu tesztet,de múlt kónapban is késői pé-m volt 24.cn-on. Reménykedem... :-) Már 9hónapja próbálkozunk. :(
2008. szept. 22. 20:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hogy hány naposak a ciklusaid? Mert ha a 24. napon van a péd akkor elég hosszúnak kellene lennie hogy jó legyen.
2008. szept. 22. 20:30
 5/9 A kérdező kommentje:

Változó:átlagosan 31-32 nap,de most legutóbb 36volt.

Ma nyákot is tapasztaltam,akkor ma volt a peteérés?

2008. szept. 22. 20:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Csak azért kérdeztem mert a pé és a mensi első napja között legalább 11-12 napnak kell lennie. Ez a luteális szakasz és ha ez túl rövid 10 vagy annál kevesebb az sárgatest elégtelenségre utal.Akkor nehezebb a teherbeesés.

Egyébként szerintem ha holnaptól fölfelé megy a hőd akkor ma vagy tegnap volt pé. Akkor viszont jókor voltatok együtt!! Lehet belőle baba, ha minden jól megy!! Sok sikert!

2008. szept. 22. 20:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Folytasd a hőmérőzést. Az utolsó alacsony hőmérsékletű napon szokott a peteérés bekövetkezni. Sajnos ez mindig utolag derül ki. Nekem a peteérés előtt 2-3 nappal van tojásfehérje szerű váladékom. Ha 36 napos a ciklusod akkor a peteérés /36-14 nap/ kb a 22 napon történhet. Nálam a luterális fázis 12 napos volt egy vérvétellel megállapitották, hogy alacsony a progeszteron szintem. Erre gyógyszert fogok kapni. Nálad nem néztek még hormonokat?
2008. szept. 23. 06:15
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!!!

Még nem néztek semmit se,mert azt mondják,korán mentem. Ha majd 1,5 vagy 2éven belül nem sikerül,akkor menjek. De én addig nem tudok várni.

Milyen vizsgálatot kérjek? Ha elmennék a háziorvoshoz vérvételre,mit nézessek meg?

2008. szept. 23. 19:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a 10. napon az LH, FSH-t, a 22.napon a progeszteront nézték.
2008. szept. 24. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!