A görbémből lehet kiolvasni valamit? Jókor voltunk együtt? Most lehet peteérésem? A cicim ma kezdett fájni és hasszurka is volt egy kicsi. Akkor ma vagy holnap pé? Csak szombat vasárnap tudtunk együtt lenni. Jókor lehetett? Van esély babára?
Szia!
Nem akarlak elkeseríteni de ez egy anovulációs görbe.
Minden hónapban ilyen a hőgörbéd?? Lehet még most lesz peteérés? Az a baj, hogy ovulációt nem látok benne, értem ezt azon hogy peteérés után a hődnek meg kell emelkedni, és fennt is maradni egészen a mensiig, vagy a pozitív tesztig .
Mindenképpen görbéstül együtt keress fel egy jó orvost.
Kívánok neked minden jót, és főleg hogy oldódjon meg a probléma.
Előző vagyok :)
Félreolvastam a kérdésed.
Ha most felmegy a hőd, akkor lehetett most péd.
Drukkolok hogy felmenjen.
LH tesztet néztél??
Változó:átlagosan 31-32 nap,de most legutóbb 36volt.
Ma nyákot is tapasztaltam,akkor ma volt a peteérés?
Csak azért kérdeztem mert a pé és a mensi első napja között legalább 11-12 napnak kell lennie. Ez a luteális szakasz és ha ez túl rövid 10 vagy annál kevesebb az sárgatest elégtelenségre utal.Akkor nehezebb a teherbeesés.
Egyébként szerintem ha holnaptól fölfelé megy a hőd akkor ma vagy tegnap volt pé. Akkor viszont jókor voltatok együtt!! Lehet belőle baba, ha minden jól megy!! Sok sikert!
Köszönöm a válaszokat!!!!
Még nem néztek semmit se,mert azt mondják,korán mentem. Ha majd 1,5 vagy 2éven belül nem sikerül,akkor menjek. De én addig nem tudok várni.
Milyen vizsgálatot kérjek? Ha elmennék a háziorvoshoz vérvételre,mit nézessek meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!