Ma mossák át az arcüregem. Milyen fa´jdalom csillapító engedett szoptatás alatt? CSinálta´k már valakinek? Mennyire fájdalmas?
Antibiotikum kellett volna,de akkr 2 he´tig nem tudtam vlna szoptatni.I`gy ma átmossa´k az arcüregem.
Mennyire fájdalmas??Utánna elmúlik az egész??
Szia!
Nekem is volt arcüreg gyuszim,de nem mosták át. Én inkább sokat gőzöltem.
Ha fáj utána, akkor Algopirin és Panadol használható. De az a biztos, ha megkérdezed az orvost, mit vehetsz be!
Sajna nagyon bevan gyulladva,e´s már rá megy a fülemreis.
Èn is gözöltem többször is,de nem használ.E`jszaka a szememet sem bírtam becsukni annyira luktetett.
Itt panadol nincsen sem algopirin.Németországban lakunk..
Augmentint (antibiotikum) lehet szedni terheseknek és szoptatóknak. Az van?
Nekem még nem volt ilyen átmosásom, de biztos nem kellemes. Minden tiszteletem a tiéd, amiért ilyen áldozatot hozol a szoptatás érdekében.
Szia!
Nekem már csinálták! De nekem nagyon komoly arcüreg gyuszim volt, azt mondta a doki hogy ilyet még nem látott. Nekem két naponta mosták át 2 héten keresztül. És érzéstelenítőt kaptam előtt! De nekem annyira be volt gyulladva hogy nem használt! De sajnos azt nem tudom, hogy azt terhesen lehet-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!