Leválasztás, de hogyan?
A fejemben megvan, de nem tudom mennyire lesz ez így rendben…kislányom 17 hónapos és 5-10x kel éjszaka, nappal is 3-4x kéri a cicit, ami a “rendes” kaja rovására megy. A kialvatlanságtól ingerült vagyok, nem jó ez így.
A lényeg, mamával kis éneklés simivel és már alszik is, ezért arra gondoltam 2-3 napig apával aludna el, úgy hogy én a házban sem leszek különben üvöltene utánam, ha ez megvolt akkor elkezdjük már úgy pár napig hogy én is itthon vagyok, végül én próbálom meg cici nélkül az altatást.
Egy kis ideje nappal figyelemelterelés van, így az étvágya is rendesen megjött és eszik rendesen szilárdat.
Aki túl van rajta, szerintetek nagyon szenvedős lesz ez így neki?
Igaz mi még nem vagyunk rajta túl, nem is igazán a leválasztás a célom, inkább a ritkítás.
De ahogy észrevettem nálunk a figyelemelterelés ritkán működik. Viszont az hogy lekorlátozom az időt, az igen. Pl 1-5 percig cicizhet. Van hogy már maga fejezi be, mert tudja.
De azt tudom hogy ez egy folyamat. Ne várj tőle egybőli megértést, bármi van tudja hogy te ott vagy neki, attól függetlenül hogy a cici nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!